Pattaya VS Hua Hin

Hua Hin Beach, Thaimaa. Kuva: Palo_ok / Shutterstock.com

Bangkokin lähellä sijaitsevat rantakaupungit ovat suosittuja golfmatkailijoiden ja eläkeläisten kohteita. Kumpi voittaa?

Kumpi on parempi: Pattaya vai Hua Hin?

1–0 Pattayalle ajaa Bangkokista nopeammin. Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä on vain tunnin ajomatka kaupunkiin, kun Hua Hiniin hurahtaa kolme tuntia.

1–1 Hua Hinissa on Pattayaa kauniimmat hiekkarannat.

2–1 Pattayalta on helppo tehdä päiväretki paratiisimaiselle Koh Larnin saarelle, jolla hiekka on valkoista ja meri turkoosia. Saaren rinnalla Hua Hinin rannat kalpenevat.

2–2 Naapurien kulmakarvat eivät nouse pystyyn, kun kertoo heille matkustavansa Hua Hiniin. Hua Hin tunnetaan Thaimaan kuningashuoneen lomapaikkana, mutta Pattayan maine on kyseenalaisepi: Pattaya tunnetaan Thaimaan seksiturismin keskuksena.

2–3 Hua Hinissa on oikeita, historiallisia nähtävyyksiä. Pattayan nähtävyydet ovat kaikki turismin tarpeisiin pystytettyjä.

2–4 Pattayan ympäristössä on toistakymmentä golfkenttää Hua Hinin kymmentä kenttää vastaan, mutta Hua Hinin kentät ovat kuuluisampia ja lyhyemmän matkan päässä hotelleilta. Pisteet Hua Hinille.

3–4 Golfin green feet ovat Pattayalla Hua Hinia edullisemmat.

4–4 Pattayalla voi sukeltaa, Hua Hinissa ei.

5–5 Molemmissa rantakaupungeissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet ja hyvät ravintolavalikoimat. Pisteet molemmille.

4–6 Hua Hinista on helppo tehdä päivän tai kahden retkiä hienoihin luonnonpuistoihin: Suureen Kaeng Krachanin vuoristoviidakkoon tai Kui buriin katsomaan villinorsuja. Sam Roi Yodin kansallispuisto on puolestaan hyvä paikka lintujen bongaamiseen.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi