Hua Hin VS Cha-Am

Anantara Hua Hin Resort. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Hua Hin ja Cha-Am sopivat erinomaisesti sekä varttuneemmalle väelle että perheille.

Kumpi on parempi: Hua Hin vai Cha-Am?

0–1 Cha-Am on merellisempi. Täällä elämä on keskittynyt aivan meren rantaan, kun Hua Hin on levittäytynyt mereltä pitkälle sisämaahan. Cha-Amissa majapaikka on paljon todennäköisemmin meren rannassa kuin Hua Hinissa.

0–2 Cha-Am on Hua Hinia paljon pienempi ja rauhallisempi. Kaikki on kävelymatkan päässä.

1–2 Hua Hin on tyylikkäämpi; Cha-Am on yleistunnelmaltaan vähän nuhjuinen.

2–2 Hua Hinissa on paremmat ostosmahdollisuudet. Cha-Amissa on vain yksinkertaisia rantakojuja.

3–2 Ravintolatarjonta on Hua Hinissa monipuolisempi. Hua Hinissa voi herkutella tyylikkäästi herkuilla maailman joka kolkalta, Cha-Amin ravintolat ovat perin yksinkertaisia.

3–3 Sekä majoitus että syöminen on Cha-Amissa edullisempaa, joten täällä voi viettää samalla rahalla pitemmän aikaa.

4–3 Hua Hinissa on enemmän nähtävää ja koettavaa. Hua Hinissa voi henkiä ihanaa vanhanajan tunnelmaa käymällä kahvilla esimerkiksi Sofitel Grand Centara -hotellissa. Cha-Amissa ei ole nähtävyyksiä tai juuri muutakaan tekemistä kuin laiskottelu.

Lue lisää aiheesta:
Hua Hin – Kohdeopas
Cha-Am – Kohdeopas

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

1 KOMMENTTI

  1. Eipä tuohon ole juuri lisättävää. Asiat on juurikin noin. Cha-Am tulee tosin kasvamaan seuraavan viiden vuoden sisään. Nähtävyydet kymmassakin paikassa on varsin rajalliset ja vaativat aina matkustamista johonkin. Golffaamaan pääsee kummastakin paikasta. Itse ranta on parempi Cha-Amissa. Palveluissa on tosin toivomisen varaa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi