Krabi – hotellivinkit juuri sinulle

Krabi, Thaimaa. Kuva: Studio849 / Shutterstock.com

Vilkkainta aluetta on Ao Nang, jolla on paljon ravintoloita, kauppoja ja hierontapaikkoja. Suurin osa Krabin hotelleista sijaitsee täällä. Rannan ja hotellien välistä kulkee rantatie, ja monelta hotellilta kertyy hieman kävelymatkaa rannalle – aivan rannan tuntumassa on vain muutama hotelli.

Kauneimmat maisemat ovat Railayn niemellä, jolle pääsee vain veneellä. Railayn niemellä on neljä rantaa. Railay West on kaunis ranta upeiden karstijyrkänteiden puristuksessa – hotellit ovat kalliimmasta päästä. Railay Westiä paljon edullisemmin pääsee asumaan Railay Eastillä, joka ei ole kunnon ranta vaan mangroveräme. Railey Eastilta kuitenkin kävelee muutamassa minuutissa Railay Westille sekä koko niemen hienoimmalle rannalla Ao Phra Nangille (ei sovi sekoittaa Ao Nangiin). Jälkimmäisellä on vain yksi hotelli, ylellinen Rayavadee. Raileyn neljäs ranta on Had Tonsai (älä sekoita Koh Phi Phillä sijaitsevaan samannimiseen), jolla viihtyvät edullista majapaikkaa etsivät reppureissaajat ja kalliokiipeilijät.

Krabin rannoista paratiisimaisin on Tukbkaek, joka sijaitsee kaukana omassa rauhassaan – sopii erityisesti rakastavaisille. Edullisinta asuminen on Krabi Townissa, josta pääsee rannoille puolessa tunnissa songthaew-lavataksilla tai pitkähäntäveneellä. Krabi Townista on helppo ajaa itsekseen vuokraskootterilla Krabin alueen nähtävyyksille.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Krabin luksushotellit

Phulay Bay Ritz-Carlton €€€€€

Miksi: Thaimaan hienoimpiin kuuluvassa hotellissa kaikki on ylellisen mahtavaa: parisängylläkin on leveyttä neljä metriä. Thaimaalainen arkkitehtuuri yhdistyy tuhannen ja yhden yön tunnelmiin, ja henkilökuntaa on kuusi jokaista asiakasta kohtaan. Tämän ylellisemmäksi ei hotelli muutu.

Missä: Kauniilla ja rauhallisella Tubkaek Beachillä, tosin rannan vieressä kallioniemellä. Katso tarjoukset hotelliin.

Rayavadee €€€€€

Miksi: Rayavadee on ainoa hotelli rannalla, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista. Kauniissa ja laajassa puutarhassa on hauskoja, pyöreitä villoja ja henkilökunta on erinomaisen ystävällistä. Hotellivieraiden lisäksi puutarhassa viihtyvät apinat.

Missä: Kuvankauniilla Ao Phra Nangilla Raylay-nimellä. Rannalle on tosin helppo kävellä muiltakin Railay-niemen hotelleilta. Katso tarjoukset hotelliin.

Krabin romanttiset hotellit

Tubkaak Boutique Resort €€€€

Miksi: Ihastuttavan rannan intiimein hotelli. Näteissä huoneissa on tunnelmalliset ”ulkoilmakylpyhuoneet”, ja henkilökunta on viimeisen päälle ystävällistä. Sopii rauhaa etsiville – heti hotellin takaa alkaa viidakko, ja Ao Nangin vilskeeseen on pitkä matka.

Missä: Omassa rauhassaan sijaitsevalla Tubkaek Beachillä. Katso tarjoukset hotelliin.

Railay Village Resort €€€€

Miksi: Railay Westin tyylikkäimmässä hotellissa asutaan aivan uima-altaan äärellä, tosin aika tiiviisti.

Missä: Railay West. Katso tarjoukset hotelliin.

Phu Pi Maan €€

Miksi: Luksustunnelmaan pyrkivän pikkuhotellin valtteja ovat tyylikkäät huoneet ja uima-allas, jolta avautuvat karstivuorimaisemat.

Missä: Ao Nang Soi 4, hieman syrjässä rannalta mutta yhä kävelymatkan päässä keskustasta. Katso tarjoukset hotelliin.

Red Ginger Chic Resort €€

Miksi: Seksikäs ja nuorekas designhotelli tarjoaa edullista tyylikyyttä.

Missä: Hyvä sijainti Ao Nangin ja Nopparatin välissä – molemmat ovat kävelymatkan päässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Krabin hotellit lapsiperheelle

Phra Nang Inn €€€

Miksi: Hyvä sijainti rannan vieressä, ystävällinen palvelu ja viihtyisä uima-allas. Hyvää kolmen tähden tasoa.

Missä:Ao Nangissa rannan vieressä. Katso tarjoukset hotelliin.

Diamond Cave €€

Miksi: Edullinen vaihtoehto. Päärakennuksen huoneissa on kaksi isoa sänkyä, joihin mahtuu koko perhe. Pienellä uima-altaalla on komeat karstivuorimaisemat.

Missä: Railay Eastin päädyssä kukkulalla, jolle kertyy hieman kapuamista. Katso tarjoukset hotelliin.

50+

Krabi Resort €€€

Miksi: Parhaalla paikalla Ao Nangin hotelleista. Rannan hotelleista ainoa, jolta on suora yhteys mereen – muiden edestä kulkee rantatie. 30 vuotta sitten avattu hotelli on tosin osin vähän vanhahtava.

Missä: Ao Nangin länsipäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Railay Princess Resort €€

Miksi: Suurin syy valita tämä isohko hotelli on sen tarjoama hyvä hinta–laatusuhde, jos haluaa asua Railayllä. Uima-allaskin löytyy.

Missä: Railay Westin ja Easin välissä. Rannalle on satakunta metriä kävelyä. Katso tarjoukset hotelliin.

Seikkailullinen hotelli Krabilla

Harvest House €€

Miksi: Isot siistit ja edulliset huoneet ilmastoinnilla. Vieressä sijaitsevan moskeijan aamun varhaiset rukouskutsut takaavat aikaisen herätyksen päivän seikkailuja varten.

Missä: Ao Nangin rannasta reilu kilometri pääkatua sisämaahan päin. Katso tarjoukset hotelliin.

Krabin edullinen majoitus reppureissaajalle

Aonang Goodwill €€

Miksi: Poikkeuksellisen ystävällinen ja avulias omistaja pyörittää siistiä ja mukavaa majataloa.

Missä: Ao Nangin rannasta reilu kilometri pääkatua sisämaahan päin. Sopii erinomaisesti niille, jotka vuokraavat skootterin käyttöönsä. Katso tarjoukset hotelliin.

Good Dream

Miksi: Supersuositun majatalon huoneet ovat yksinkertaiset ja hyvin edulliset. Tarjolla monenlaisia retkiä.

Missä: Krabi Twonissa, 83 Utarakit Road. Katso tarjoukset hotelliin.

Blue Bayou €

Miksi: Edullinen mökkikylä rannalla. Mökkien kunnossa on eroja, joten kannattaa katsastaa muutama ennen kuin valitsee omansa.

Missä: Nopparat Beachin alkupäässä.

Laughing Gecko €

Miksi: Nopparatin reppureissaajaklassikko tarjoaa yksinkertaisia bambubungaloweja. Moderni aika näkyy langattomana verkkoyhteytenä.

Missä: Nopparat Beachillä satakunta metriä rannasta.

Krabin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

1 KOMMENTTI

  1. Palasin juuri matkalta, hotelli Ananta Burin Resort pieni, siisti, todella hyvin järjestetyt palvelut ja ystävällinen henkilökunta. lyhyt kävelymatka rantaan. Suomalaisia oli tässä hotellissa vähän, mutta suosittelen!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi