Krabi – hotellivinkit juuri sinulle

Krabi, Thaimaa. Kuva: Studio849 / Shutterstock.com

Suurin osa Krabin hotelleista on Ao Nangissa, Krabin vilkkaimmalla alueella. Täällä riittää ravintoloita, kauppoja ja hierontapaikkoja. Rannan ja hotellien välistä kulkee rantatie, ja monelta hotellilta kertyy hieman kävelymatkaa rannalle – aivan rannan tuntumassa on vain muutama hotelli.

Kauneimmat maisemat ovat Railayn niemellä, jolle pääsee vain veneellä. Hotellit tapaavat olla kalliita kauniilla Railay West -rannalla, mutta jo paljon edullisemmin voi asua Railay East -rannalla, eikä rantojen välillä ole kuin muutaman minuutin kävely.

Tonsai Bay on Railayn nimellä sijaitseva hippihenkinen reppureissaajaranta, joka on kalliokiipeilijöiden suosiossa. Täältä löytyy vielä hyvinkin edullista majoitusta.

Krabin hotelleista romanttisimmat ovat Tukbkaek Beachilla, joka sijaitsee omassa rauhassaan – sopii erityisesti rakastavaisille.

Edullisinta asuminen on Krabi Townissa, josta pääsee rannoille puolessa tunnissa songthaew-lavataksilla tai pitkähäntäveneellä. Krabi Townista on helppo ajaa itsekseen vuokraskootterilla Krabin alueen nähtävyyksille.

Krabin luksushotellit

Phulay Bay Ritz-Carlton €€€€€

Miksi: Thaimaan hienoimpiin kuuluvassa hotellissa kaikki on ylellisen mahtavaa: parisängylläkin on leveyttä neljä metriä. Thaimaalainen arkkitehtuuri yhdistyy tuhannen ja yhden yön tunnelmiin, ja henkilökuntaa on kuusi jokaista asiakasta kohtaan. Tämän ylellisemmäksi ei hotelli muutu.

Missä: Kauniilla ja rauhallisella Tubkaek Beachillä, tosin rannan vieressä kallioniemellä. Katso tarjoukset hotelliin.

Krabin romanttiset hotellit

Tubkaak Boutique Resort €€€€

Miksi: Ihastuttavan rannan intiimein hotelli. Näteissä huoneissa on tunnelmalliset ”ulkoilmakylpyhuoneet”, ja henkilökunta on viimeisen päälle ystävällistä. Sopii rauhaa etsiville – heti hotellin takaa alkaa viidakko, ja Ao Nangin vilskeeseen on pitkä matka.

Missä: Omassa rauhassaan sijaitsevalla Tubkaek Beachillä. Katso tarjoukset hotelliin.

Railay Village Resort €€€€

Miksi: Railay Westin tyylikkäimmässä hotellissa asutaan aivan uima-altaan äärellä, tosin aika tiiviisti.

Missä: Railay West. Katso tarjoukset hotelliin.

Phu Pi Maan €€€

Miksi: Luksustunnelmaan pyrkivän kohtuuhintaisen hotellin valtteja ovat tyylikkäät huoneet ja uima-allas, jolta avautuvat karstivuorimaisemat.

Missä: Ao Nang Soi 4, hieman syrjässä rannalta mutta yhä kävelymatkan päässä keskustasta. Katso tarjoukset hotelliin.

Red Ginger Chic Resort €€

Miksi: Seksikäs ja nuorekas designhotelli tarjoaa edullista tyylikyyttä.

Missä: Hyvä sijainti Ao Nangin ja Nopparatin välissä – molemmat ovat kävelymatkan päässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Krabin hotellit lapsiperheelle

Phra Nang Inn €€€

Miksi: Hyvä sijainti Ao Nangilla rannan vieressä, ystävällinen palvelu ja viihtyisä uima-allas. Hyvää kolmen tähden tasoa.

Missä:Ao Nangissa rannan vieressä. Katso tarjoukset hotelliin.

50+

Krabi Resort €€€

Miksi: Parhaalla paikalla Ao Nangin hotelleista. Rannan hotelleista ainoa, jolta on suora yhteys mereen – muiden edestä kulkee rantatie. 30 vuotta sitten avattu hotelli on tosin osin vähän vanhahtava.

Missä: Ao Nangin länsipäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Seikkailijan hotelli Krabilla

Harvest House €€

Miksi: Isot siistit ja edulliset huoneet ilmastoinnilla. Vieressä sijaitsevan moskeijan aamun varhaiset rukouskutsut takaavat aikaisen herätyksen päivän seikkailuja varten.

Missä: Ao Nangin rannasta reilu kilometri pääkatua sisämaahan päin. Katso tarjoukset hotelliin.

Krabin edullinen majoitus reppureissaajalle

Aonang Goodwill €€

Miksi: Poikkeuksellisen ystävällinen ja avulias omistaja pyörittää siistiä ja mukavaa majataloa.

Missä: Ao Nangin rannasta reilu kilometri pääkatua sisämaahan päin. Sopii erinomaisesti niille, jotka vuokraavat skootterin käyttöönsä. Katso tarjoukset hotelliin.

Good Dream

Miksi: Supersuositun majatalon huoneet ovat yksinkertaiset ja hyvin edulliset. Tarjolla monenlaisia retkiä.

Missä: Krabi Twonissa, 83 Utarakit Road. Katso tarjoukset hotelliin.

Blue Bayou €

Miksi: Edullinen mökkikylä rannalla. Mökkien kunnossa on eroja, joten kannattaa katsastaa muutama ennen kuin valitsee omansa.

Missä: Nopparat Beachin alkupäässä.

Laughing Gecko €

Miksi: Nopparatin reppureissaajaklassikko tarjoaa yksinkertaisia bambubungaloweja. Moderni aika näkyy langattomana verkkoyhteytenä.

Missä: Nopparat Beachillä satakunta metriä rannasta.

Krabin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi