Koh Samui – hotellivinkit juuri sinulle

Thaimaan Ko Samuilta puuttuvat korkeat ja massiiviset hotellikolossit, sillä saarelle ei saa rakentaa kookospalmuja korkeampia taloja.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Koh Samui – luksushotellit

Koh Samuilta löytyy todella upeita luksusresortteja. Kuva: GlebSStock / Shutterstock.com

Tongsai Bay €€€€€

Miksi: Aitoa thaimaalaista tunnelmaa ja ystävällisyyttä. Samuin legendaarisin hotelli perustettiin 1987 ja siitä on kehittynyt saaren rakastetuin luksuslukaali. Kun muut viiden tähden hotellit tapaavat kuulua kansainvälisiin ketjuihin, Tongsai Bay on edelleen alkuperäisen perheen omistuksessa. Ylistetty kaikesta mahdollisesta: upeista huoneista, yleisistä tiloista, ruuasta, rauhasta ja etenkin palvelustaan. Mutta varo: kun on kerran käynyt Tongsai Bayssä, sinne on vaikea olla kaipaamatta takaisin.

Missä: Omalla rannallaan Choeng Mon -niemellä. Chaweng Beachin vilskeeseen ei ole pitkä taksimatka. Katso tarjoukset hotelliin.

Six Senses Samui €€€€€

Miksi: Maanläheistä ja ekohenkistä superluksusta hyvin privaatissa ympäristössä. Tilavissa villoissa on kaikissa on oma pulahdusallas upeilla maisemilla. Six Senses on Aasian arvostetuimpia luksuskonsepteja ja tunnettu sekä erinomaisista spa-hoidoistaan että vieraana viihtyvistä julkkiksista.

Missä: Choeng Mon -niemellä omalla pikku rannallaan. Chaweng Beachin vilskeeseen ei ole pitkä taksimatka. Katso tarjoukset hotelliin.

Four Seasons Koh Samui €€€€€

Miksi: Ylellinen ja yksityinen. Four Seasonsin hulppeaa laatua, jossa design on ottanut vaikutteita thaimalaaisuudesta modernilla otteella. Kaikilla 54 huvilalla on yksityinen pulahtamisalla upeilla merimaisemilla. Jos Six Senses -hotelli tuntuu liian rustiikilta ja eksoottiselta Four Seasons on takuuvarma vaihtoehto.

Missä: Omalla rannallaan saaren luoteiskulmassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Samuin hotellit kulttuurin ystävälle

The Library €€€€

Miksi: Kerrankin joku on keksinyt jotain uutta: miksi uima-altaiden pitää aina olla sinisiä? The Libraryn uima-allas on punainen – ja efekti on todella vaikuttava. Tätä allasta ei heti unohda. Hotelli on muutenkin Koh Samuin tyylikkäimpiä ja sisustukseltaan oivaltavimpia. Nimensä hotelli on saanut kirjastohuoneestaan, joka notkuu kioskikirjallisuuden sijaan raskaasta lukemisesta: taidehistoriasta, Dostojevskista ja Platonin teoksista.

Täydellinen valinta designin ystäville ja romanttisille pariskunnille.

Missä: Sijainti on loistava Chaweng Beachin parhaalla paikalla. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Samuin romanttiset hotellit

Hääsviitti Koh Samuilla. Kuva: Oma Photography / Shutterstock.com

Sala Samui €€€€

Miksi: Suurimmassa osassa huoneista on omat pulahtamisaltaat, vähintäänkin parvekkeilla on seksikkäät, pyöreät poreammeet. Eleettömän tyylikäs hotelli on hakenut vaikutteensa historiallisesta kiinalais-portugalilaisesta arkkitehtuurista.

Missä: Kauniin Choeng Mon Beachin rauhallisimmassa osassa ja silti lähellä palveluita. Katso tarjoukset hotelliin.

Anantara Lawana €€€€

Miksi: Jo hillityn kaunis aula johdattaa aasialaisiin tunnelmiin. Edullisimmankin kategorian huoneet ovat ylelliset.

Missä: Rauhallisella pikkurannalla Chawengin pohjoispuolella. Chawengin palvelut ovat kävelymatkan päässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Nikki Beach €€€€

Miksi: Trendikäs hotelli rauhallisella rannalla. Tyylikkäät, tilavat bungalowit. Viikolla rauhaa ja viikonloppuisin bileitä, kuten Samuin kuuluisin sunnuntaibrunssi.

Missä: Lipa Noi Beach. Hotellin ulkopuolisia palveluita on niukasti. Ympärillä Samui on aidoimmillaan ja perinteisimmillään. Katso tarjoukset hotelliin.

Nora Beach €€€–€€€€

Miksi: Prinsessasängyillä ja omilla pulahtamisaltailla varustellut rantasviitit sopivat täydellisesti kuherteluun. Perushuoneet edustavat sen sijaan mukavaa kolmen tähden tasoa.

Missä: Rauhallisella pikkurannalla Chawengin pohjoispuolella. Chawengin palvelut ovat kävelymatkan päässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Royal Muang Samui €€€€

Miksi: Suureellinen mutta hyvällä maulla tehty, historiallisia tunnelmia tarjoava hotelli on kuin fantasiamatka Ayutthayan valtakunnan viimeisiin päiviin. Huoneet ovat valtavia ja kauniita. Parempaa paikkaa ei olekaan leikkiä rakkaansa kanssa prinsessaleikkejä.

Missä: Samuin kauneimpiin kuuluvalla Choeng Mon Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Pavilion Samui €€€

Miksi: Tyylikkään ja seksikkään hotellin halvimmissakin huoneissa on poreallas parvekkeella. Viihtyisä allasalue ja sisustuksessa kauniita yksityiskohtia – välillä eroottisellakin säväyksellä.

Missä: Rannalla Lamai Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Samuin hotellit lapsiperheelle

Chaweng Regent Beach €€€

Miksi: Thaimaalaista tyyliä huokuva hotelli trooppisessa puutarhassa. Kaksi uima-allasaluetta. Täällä pääsee asumaan keskellä Chawengin palveluita ja silti omassa rauhassaan.

Missä: Rannalla Chawengilla. Katso tarjoukset hotelliin.

50+

Poppies €€€€

Miksi: Jos haluaa asua Chaweng Beachilla laadukkaasti ja rauhaisasti. Parhaiten Poppies tunnetaan ystävällisestä palvelusta. Huoneet ovat mukavat vaikkakin vanhahtavat. Puutarhan ympäröimä uima-allas on pieni mutta söpö.

Missä: Eteläisellä Chawengilla aivan rannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

P.S. Thana Resort €€–€€€

Miksi: Kohtuuhintainen ja viihtyisä hotelli Samuin kenties mukavimmalla rannalla. Etenkin kalliimmat huoneet ovat täällä mainiot: suuret ja tyylikkäät kuin paremmassakin hotellissa – ja vielä kylpyammeella.

Missä: Choeng Mon Beachilla, saaren kauneimpiin kuuluvalla rannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

Montien House €€€

Miksi: Mukava vanhanajan majatalo vehreyden keskellä. Uima-allas.

Missä: Pohjoista Chawengia, rannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

White House €€€

Miksi: Saaren kenties viihtyisimmällä rannalla sijaitsevan hotellin sisustuksessa on herätetty henkiin Angkorin muinaisvaltakunnan aika. Huoneet ovat tilavat ja koristeelliset.

Missä: Kauniilla Choeng Moen Beachilla, rannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Samuin hotellit bilettäjälle

Samui Resotel €€€

Miksi: Trendikkäässä hotellissa musiikki soi uima-altaalla ja nuorella asiakaskunnalla on jatkuvasti meno päällä.

Missä: Rannalla Chawengin eteläosassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Moby Dick

Miksi: Klubilta ei ole pitkä matka kotiin: majatalo keskellä Chawengin baarialuetta.

Missä: Pohjoisen Chawengin baarikortteleissa. Rannalle kertyy hieman matkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Samuin edullinen majoitus reppureissaajalle

Pikkumökkejä rannalla. Koh Samui, Thaimaa. Kuva: Netfalls Remy Musser / Shutterstock.com

Edullista majoitusta löytyy etenkin lentokentän vieressä sijaitsevalta Big Buddha Beachilta ja Lamailta, jonka pohjoispäässä on monta toisensa kaltaista halpaa majataloa. Myös Chawengilta löytyy jokunen edullinen majapaikka.

Green Guesthouse

Miksi: Halvat, hintaansa nähden oikein kelvolliset huoneet.

Missä: Pohjoista Chawengia. Katso tarjoukset hotelliin.

Samui Mermaid Resort

Miksi: Halvat, perusmukavat mökit, uima-allas ja ilmainen lentokenttäkuljetus. Hyvä vaihtoehto niille, jotka viivähtävät Samuilla päivän tai pari ja aikovat käyttää aikansa saaren kiertelemiseen.

Missä: Big Buddha Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Shangrilah Bungalow €–€€

Miksi: Rauhallisella rannalla sijaitseva suuri ja edullinen mökkikylä. Mökit ovat levittäytyneet laajalle alueelle, joten paikka ei tunnu ahtaalta – mutta tilaa yleensä löytyy.

Missä: Mae Nam Beachilla parhaalla paikalla, missä ranta on leveimmillään. Katso tarjoukset hotelliin.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi