Rakastavaiset – Thaimaan romanttiset kohteet

Sinä ja minä autiotalossa… ei kun autiosaarella. Ko Kradan on pieni ja romanttinen saari, jossa pääsee lähelle autiosaaren tunnelmia. Kuva: Anna Ewa Bieniek / Shutterstock.com

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin viettää aikaa rakkaansa kanssa pienellä paratiisisaarella, jolla ei ole muuta tekemistä kuin makailla yhdessä palmujen varjossa ja pulahtaa turkoosin meren syleilyyn?

Alla kerrotaan Thaimaan parhaat paikat häämatkalle, kosintaan tai muuten vain oman kullan seurasta nauttimiseen.

Thaimaan romanttisimmat paratiisisaaret

Rakkaani, saanko viedä sinut turkoosin valtakuntaan? Ko Ngai, Thaimaa. Kuva: Kong Niti / Shutterstock.com

Parhaiten Thaimaassa pienen paratiisisaaren mielikuvaa vastaa Ko Ngai, joka tunnetaan myös nimellä Koh Hai. Trangin edustalla sijaitsevalla pienellä ja viidakkoisella saarella ei ole ainoatakaan tietä, autoa tai moottoripyörää. Hiekka on lumivalkoista ja meri kristallinkirkasta. Horisonttia koristavat eriskummallisen näköiset karstisaaret.

Saaren houkuttelevuutta lisäävät majapaikat, jotka ovat Koh Ngailla poikkeuksellisen tyylikkäitä ja saaritunnelmaan sopivia. Erityisen suositeltavia ovat Thanya Resort ja Mayalay Resort.

Farang Beach, Ko Mook, Thaimaa. Kuva: Anna Ewa Bieniek / Shutterstock.com

Ja jos haluaa Ko Ngain maisemiin vaihtelua, voi suunnata naapurisaarille Ko Mook ja Ko Kradan. Ko Mookilta löytyy vähän enemmän elämää, Ko Kradanilta vieläkin enemmän rauhaa.

Kolmas kaunis ja romanttisen rauhallinen saari on Koh Kood (tunetaan myös Ko Kut), joka Kambodžan rajalla Koh Changin saaristossa. Viidakkoinen saari on monta kertaa Trangin saaria suurempi, ja tarjoaa niitä enemmän seikkailun tuntua.

Thaimaan paras kohde häämatkalle

Hemmotteluhoitoa rantakatoksen suojassa. Koh Samui, Thaimaa. Kuva: Mariyaermolaeva / Shutterstock.com

Entäpä minne kannattaa Thaimaassa mennä häämatkalle? Varma valinta on Koh Samui, jossa on sopivasti luksustunnelmaa. Tyylikkäitä hotelleja ja hyviä ravintoloita riittää Koh Samuilla, toisin kuin yllä kuvatuilla pienemmillä saarilla.

Koh Samuilla kannattaa ehdottomasti panostaa hyvään hotelliin – niin nauttii Samuista parhaiten. Rannoista romanttisimpia on Choeng Mon, jolla sijaitsee häämatkalle täydellisesti sopiva Sala Samui.

Thaimaan kohteet sporttisille pariskunnille

Krabista tehdään päiväretkiä vieressä sijaitseville autiosaarille kuten Ko Podalle. Kuva: Day2505 / Shutterstock.com

Aktiiviseen kuherruskuukauden viettoon sopii Krabi, jossa voi harrastaa monenlaista tekemistä upeissa karstivuorimaisemissa: sukeltamista, melomista, kalliokiipeilyä ja saarihyppelyä.

Ko Hong on huikean kaunis autiosaari Krabin edustalla. Kuva: Huw Penson / Shutterstock.com

Krabin autiosaarille, kuten uskomattoman kauniille Koh Hongille, voi myös järjestää kaksistaan retken yön yli – siitä ei romanttinen elämys parane!

Monet Krabin rannoista ovat vilkkaita – mutta Tubkaek on ihanan rauhallinen ja luonnonkaunis. Varma valinta rannalla on romanttinen Tubkaak Resort.

Thaimaan romanttisin hotelli

Khao Lakissa ollaan lähellä luontoa. Ton Chong Fa -vesiputous on kuin suoraan paratiisista. Kuva: Iammotos / Shutterstock.com

Thaimaan romanttisin hotelli löytyy Khao Lakista. Tyylikäs The Sarojin -hotelliin on varattu kokonaan pariskunnille (perheet ja ryhmämatkalaiset eivät ole tervetulleita).

Kokemuksen kruunaa tuhansien kynttilöiden valossa järjestetty privaatti-illallinen vesiputouksen äärellä, viidakon keskellä. Sen parempaa kosintahetkeä ei Thaimaassa ole!

Häät Thaimaassa

Vai haaveiletko häiden viettämisestä Thaimaassa? Thaimaa on suosittu kohde hääjuhliin, ja varsinkin suosituimmissa hääjuhlakohteissa Phuketissa ja Samuilla on useita hääjuhlien järjestämiseen erikoistuneita yrityksiä.

Lue Riikka Antinahon blogikirjoitus, millaista oli järjestää häät Thaimaassa.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi