Pattaya – vinkit hotelleihin erilaisille matkailijoille

Sea Sand Sun Hotel. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Pattayalla on hotelleja loputon määrä. Hotellia enemmän loman tunnelmaan vaikuttaa paljon se, mille rannalle päätyy asumaan. Pattaya Beach sopii shoppaamisesta ja yöelämästä kiinnostuneille, Jomtien ja Wong Amart niille, jotka kaipaavat hiekkarannalle.

Sekä Pattaya Beachilla että Jomtien Beachilla hotellien ja meren välissä kulkee rantatie, joten mikään hotelli ei ole aivan rannalla. Poikkeuksen tekee Jomtienin eteläpää, jossa tie on kääntynyt sisämaahan ja joistakin hotelleista pääsee suoraan rantahiekalle.

Wong Amartilla parhaat hotellit ovat sen sijaan aivan rannalla.

Pattayan hotellien hintatasoon vaikuttaa paljon ajankohta: arkena on selvästi edullisempaa kuin viikonloppuisin. Myös vilkkaimman turistikauden ulkopuolella hotellien hinnat laskevat merkittävästi.

Alla kerrotaan vinkit Pattayan majoitukseen erilaisiin toiveisiiin.

Pattayan luksushotellit

InterContinental Pattaya Resort €€€€

Miksi: Kaiketi viihtyisin Pattayan luksushotelleista, jos etsii rauhallista piilopaikkaa maailman melskeistä. Viikonloppuiltaisin tunnelma vilkastuu, kun dj saapuu levyjensä kanssa cocktailbaari Latitude Loungeen.

Missä: Omalla pienellä rannallaan Buddha Hillin juurella. Sijainti tarjoaa rauhaa mutta hotellin ulkopuolisiin palveluihin kertyy matkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

Hilton Pattaya €€€€

Miksi: Maailmanluokan tyyliä. Kahdeksannen kerroksen uima-allasosastolla on upea infinity pool, hiekkaa ja lounge-sohvia.

Missä: Keskellä Pattaya Beach Roadia Central Festival -ostoskeskuksen yhteydessä.  Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan parhaat hotellit eläkeläisille

Woodlands €€€

Miksi: Woodlands on jo pitkään ollut Pattayan suosikkihotelleja sydämellisen palvelunsa ja mutkattoman tunnelmansa ansiosta. Kuntosali on hyvä ja uima-altaita on useita. Erinomainen, kohtuuhintainen valinta niille, joiden ei ole pakko asua aivan rannalla.

Missä: Pattaya Beachin ja Wong Amartin välissä. Hotelli ei sijaitse aivan rannalla: Pattaya Beachille on viiden minuutin kävely, Wong Amartille kestää kymmenisen minuuttia.  Katso tarjoukset hotelliin.

Royal Cliff €€€€

Miksi: Niille, jotka etsivät täyden palvelun hotellielämystä. Neljästä hotellista koostuvasta suuresta hotellikompleksista löytää kaiken, mitä lomaltaan voi kaivata: 10 erilaista ravintolaa Italiasta Japaniin, viiniklubin ja kokkauskursseja, mahtavan buffetaamiaisen, useita uima-altaita, par 3 -golfkentän, kahdeksan tenniskenttää, squash-kenttiä, kuntosalin, kasvitieteellisen puutarhan ja korkeatasoisen span.

Missä: Pattayan ja Jomtienin välissä Pratamnak Hillillä hyvin rauhallisella alueella. Hotellilla on oma rantansa Cosy Beachin vieressä. Royal Cliff sopii erityisesti niille, jotka aikovat viettää paljon aikaa hotellilla ja käyttää sen palveluita. Hotellin ulkopuolisille palveluille kertyy matkaa, sillä Cosy Beachille pääsee vain kävellen vain jyrkän ylämäen kautta. Katso tarjoukset hotelliin.

Jomtien Boathouse €€

Miksi: Koska Elvis elää! Ainakin maanantai- ja tiistai-iltaisin tämän siistin ja mukavan majatalon leppoisassa baarissa. Siistit ja viihtyisät huoneet.

Missä: Jomtien Beach Roadilla, Soi 8 kulmassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan romanttiset hotellit

Rabbit Resort €€€€

Miksi: Vehreän, trooppisen puutarhan ympäröimä Rabbit Resort on liioittelematta Thaimaan tyylikkäimpiä mökkikyliä. Perinteiset thaimaalaiset talot on tehty tyylillä vanhasta, arvokkaasta puusta ja huoneet on koristeltu kauniisti muttei lainkaan prameilevasti. Täällä on helppo kuvitella itsensä menneiden aikojen prinssiksi ja prinsessaksi.

Missä: Loistava sijainti rauhallisella Dongtan Beachilla ja silti aivan palveluiden vieressä. Katso tarjoukset hotelliin.

Amari Ocean €€€€

Miksi: Modernin linjakas hotelli tarjoaa tyylikkyyttä kohtuuhintaan. Vanhemman Garden Wing -siiven sijaan kannattaa suunnata uuteen ja komeaan Ocean Tower -siipeen asumaan – palkintona ovat komeat merinäköalat. Suuri ja viihtyisä uima-allasalue.

Missä: Pattaya Beach Roadin pohjoispäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

The Now Hotel €€€

Miksi: Avantgardistisen jännittävä julkisivu yhdistyy seksikkäisiin huoneisiin. Hotelli saa futuristiset fantasiat lentämään. Uima-allas puuttuu, mutta hotelli tarjoaa kyytejä sisarhotellin komealle altaalle.

Missä: Jomtien Beach Roadin rauhallisessa osassa, kuitenkin vielä kävelymatkan päässä palveluista. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattaya – hotellit lapsiperheelle

Centara Grand Mirage €€€€

Miksi: Tämä on Thaimaan lapsiystävällisin hotelli. Valtavan, 18-kerroksisen perhehotellin teemana on kadonnut maailma, jossa pääsee seikkailemaan hotellin omassa vesipuistossa. Suurta uima-allasaluetta koristavat mahtavat toteemipatsaat, vesiputoukset ja riippusillat. Vesipuistossa voi lipua tekoluolien läpi autonrenkaan päällä ja laskea vesiliukumäkiä. Ja kyllä, altaiden vieressä olevasta rantaravintolasta saa pitsaa.

Missä: Hotelli sijaitsee Wong Amart -rannalla syrjässä keskustan vilskeestä ja Pattayan paheet tuntuvat olevan kaukana – vaikka keskustaan on vain muutaman minuutin automatka. Katso tarjoukset hotelliin.

Holiday Inn Pattaya €€€€

Miksi: Hauskoissa mutta kalliissa perhesviiteissä lapset voivat nukkua esimerkiksi valaan kidassa. Kapean, 26-kerroksisen tornihotellin jokaisesta huoneesta avautuu esteetön merinäköala.

Missä: Pattaya Beachin rauhallisimmassa – ja vähiten paheellisessa osassa – rantatien pohjoispäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Hard Rock Hotel €€€

Miksi: Hotellin mainiolla uima-altaalla on helppo kuvitella olevansa itsekin rokkitähti – tai pikemminkin entinen rokkari, joka on jo hieman kaljuuntunut ja hankkinut perheen sekä farmarivolvon. Hotelli on hyvin lapsiystävällinen: naperoille on oma klubinsa ja kiipeilyseinääkin pääsee kokeilemaan.

Missä: Pattaya Beachilla rantakadun puolivälissä. Katso tarjoukset hotelliin.

Grand Jomtien Palace €€

Miksi: Varsin edullisen hotellin mukava allasalue houkuttelee polskimaan koko päiväksi. Lapsiperheiden suosiossa. Myös huoneet ovat kivat ja tilavat.

Missä: Rauhallisella kohdalla Jomtienin Beach Roadilla, aavistuksen syrjässä rannan alkupään vilskeestä. Katso tarjoukset hotelliin.

Pinnacle Grand Jomtien €€

Miksi: Kerrassaan viehättävä, kohtuuhintainen hotelli perhelomailuun. On upea puutarha, lentopalloverkko, minifutismaalit, lasten leikkilinna ja uima-allas, jossa voi heitellä koripalloa.

Missä: Eteläisellä Jomtienilla, kaukana palveluista. Hotelli sopii parhaiten niille, joilla on kulkuneuvo käytössään. Katso tarjoukset hotelliin.

Avalon Beach Resort €€€

Miksi: Tasoonsa nähden hyvin kohtuuhintaisella hotellilla on tyylikäs uima-allas ja aula koristeltu kauniilla thaikäsitöillä.

Missä: Erinomainen sijainti homojen suosimalla Dongtan Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan hotellit bilettäjälle

Barraquda Pattaya – MGallery by Sofitel €€€€

Miksi: Jo nimeäänkin myöten raflaavassa designhotellissa voi asustaa tyylikkäästi synnin ytimessä. Valitettavasti uima-altaalle kuuluu jatkuvaa hurinaa vilkkaalta 2nd Road -kadulta. Hotellin designtunnelmia voi käydä ihailemassa perjantai- ja lautantai-iltaisin hotellin kattobaari Deepissä.

Missä: Hotelli sijaitsee Pattaya 2 Roadilla lähellä yöelämän sydäntä. Rannalla kertyy hieman kävelymatkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

Page 10 €€€

Miksi: Designhotellin tyylikkyyttä. Hotellin kruunaa viihtyisä kattoterassi, jolla on uima-allas ja baari. Minikokoinen kuntoilukoppikin löytyy.

Missä: Hotelli sijaitsee Pattaya 2 Roadilla lähellä yöelämän sydäntä. Rannalla kertyy hieman kävelymatkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

OYO 116 Natural Beach Hotel

Miksi: Kaiketi edullisin aivan Pattaya Beachin rannan vieressä sijaitseva hotelli. Uudistetun pikkuhotellin vehreällä uima-altaalla voi parannella krapulaa.

Missä: Keskeisellä paikalla Pattaya Beach Roadilla, Soi 11 kulmassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi