Pattaya – vinkit hotelleihin erilaisille matkailijoille

Sea Sand Sun Hotel. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Pattayalta löytyy loputon määrä hotelleja. Loman tunnelmaan vaikuttaa paljon se, mille rannalle päätyy asumaan.

Sekä Pattaya Beachilla että Jomtien Beachilla hotellien ja meren välissä kulkee rantatie, joten mikään hotelli ei ole aivan rannalla. Poikkeuksen tekee Jomtienin eteläpää, jossa tie on kääntynyt sisämaahan ja joistakin hotelleista pääsee suoraan rantahiekalle.

Wong Amartilla parhaat hotellit ovat aivan rannalla.

Loman tunnelmaan vaikuttaa paljon se, mille rannalle päätyy asumaan. Pattaya Beach sopii shoppaamisesta ja yöelämästä kiinnostuneille, Jomtien ja Wong Amart niille, jotka kaipaavat hiekkarannalle.

Alla kerrotaan vinkit Pattayan majoitukseen erilaisiin toiveisiiin.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Pattayan luksushotellit

InterContinental Pattaya Resort €€€€

Miksi: Kaiketi viihtyisin Pattayan luksushotelleista, jos etsii rauhallista piilopaikkaa maailman melskeistä. Viikonloppuiltaisin tunnelma vilkastuu, kun dj saapuu levyjensä kanssa cocktailbaari Latitude Loungeen.

Missä: Omalla pienellä rannallaan Buddha Hillin juurella. Sijainti tarjoaa rauhaa mutta hotellin ulkopuolisiin palveluihin kertyy matkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

Hilton Pattaya €€€€

Miksi: Maailmanluokan tyyliä. Kahdeksannen kerroksen uima-allasosastolla on upea infinity pool, hiekkaa ja lounge-sohvia.

Missä: Keskellä Pattaya Beach Roadia Central Festival -ostoskeskuksen yhteydessä.  Katso tarjoukset hotelliin.

Sea Sand Sun Hotel. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Pattayan parhaat hotellit eläkeläisille

Woodlands €€€

Miksi: Woodlands on jo pitkään ollut Pattayan suosikkihotelleja sydämellisen palvelunsa ja mutkattoman tunnelmansa ansiosta. Kuntosali on hyvä ja uima-altaita on useita. Erinomainen, kohtuuhintainen valinta niille, joiden ei ole pakko asua aivan rannalla.

Missä: Pattaya Beachin ja Wong Amartin välissä. Hotelli ei sijaitse aivan rannalla: Pattaya Beachille on viiden minuutin kävely, Wong Amartille kestää kymmenisen minuuttia.  Katso tarjoukset hotelliin.

Royal Cliff €€€€

Miksi: Niille, jotka etsivät täyden palvelun hotellielämystä. Neljästä hotellista koostuvasta suuresta hotellikompleksista löytää kaiken, mitä lomaltaan voi kaivata: 10 erilaista ravintolaa Italiasta Japaniin, viiniklubin ja kokkauskursseja, mahtavan buffetaamiaisen, useita uima-altaita, par 3 -golfkentän, kahdeksan tenniskenttää, squash-kenttiä, kuntosalin, kasvitieteellisen puutarhan ja korkeatasoisen span.

Missä: Pattayan ja Jomtienin välissä Pratamnak Hillillä hyvin rauhallisella alueella. Hotellilla on oma rantansa Cosy Beachin vieressä. Royal Cliff sopii erityisesti niille, jotka aikovat viettää paljon aikaa hotellilla ja käyttää sen palveluita. Hotellin ulkopuolisille palveluille kertyy matkaa, sillä Cosy Beachille pääsee vain kävellen vain jyrkän ylämäen kautta. Katso tarjoukset hotelliin.

Garden Cliff €€€

Miksi: Rauhallinen ja mukava hotelli sopii niille, jotka tulevat Pattayalle pitkäksi aikaa talvehtimaan. Kiva puutarha ja uima-allas merinäköalalla. Ei kunnon uima-rantaa lähellä.

Missä: Kaukana kaikesta aivan Nakluan pohjoisosassa, Totuuden temppelin vieressä. Katso tarjoukset hotelliin.

Jomtien Boathouse €€

Miksi: Koska Elvis elää! Ainakin maanantai- ja tiistai-iltaisin tämän siistin ja mukavan majatalon leppoisassa baarissa. Siistit ja viihtyisät huoneet.

Missä: Jomtien Beach Roadilla, Soi 8 kulmassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Sarita Chalet €€

Miksi: Viihtyisä pikkuhotelli. Pieni uima-allas sopii tosin paremmin lillutteluun kuin uimiseen. Hotellin edustalla ranta on vapaa auringonvajoista.

Missä: Jomtien Beach Roadin rauhallisessa osassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan romanttiset hotellit

Rabbit Resort €€€€

Miksi: Vehreän, trooppisen puutarhan ympäröimä Rabbit Resort on liioittelematta Thaimaan tyylikkäimpiä mökkikyliä. Perinteiset thaimaalaiset talot on tehty tyylillä vanhasta, arvokkaasta puusta ja huoneet on koristeltu kauniisti muttei lainkaan prameilevasti. Täällä on helppo kuvitella itsensä menneiden aikojen prinssiksi ja prinsessaksi.

Missä: Loistava sijainti rauhallisella Dongtan Beachilla ja silti aivan palveluiden vieressä. Katso tarjoukset hotelliin.

Amari Ocean €€€€

Miksi: Modernin linjakas hotelli tarjoaa tyylikkyyttä kohtuuhintaan. Vanhemman Garden Wing -siiven sijaan kannattaa suunnata uuteen ja komeaan Ocean Tower -siipeen asumaan – palkintona ovat komeat merinäköalat. Viihtyisä uima-allas.

Missä: Pattaya Beach Roadin pohjoispäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Seven Zea Chic Hotel €€€

Miksi: Tyylikkääseen, kohtuuhintaiseen lomailuun. Loistava sijainti rauhallisella kadulla rannan ja palveluiden vieressä. Tyylikkäät, seksikkäät huoneet ja katolla pitkä uima-allas.

Missä: Pattaya Beach Road Soi 5:llä vain 50 metrin päässä rannasta. Katso tarjoukset hotelliin.

The Now Hotel €€€

Miksi: Avantgardistisen jännittävä julkisivu yhdistyy seksikkäisiin huoneisiin. Hotelli saa futuristiset fantasiat lentämään. Uima-allas puuttuu, mutta hotelli tarjoaa kyytejä sisarhotellin komealle altaalle.

Missä: Jomtien Beach Roadin rauhallisessa osassa, kuitenkin vielä kävelymatkan päässä palveluista. Katso tarjoukset hotelliin.

Homoystävällinen hotelli Pattayalla

Poseidon Residence Pattaya €€

Miksi: Pattaya on Thaimaan vilkkain gay-kohde, ja Poseidon tarjoaa viihtyisiä ja tilavia huoneita loistavalla sijainnilla. Pramea pieni uima-allas ja minisauna.

Missä: Jomtien Complexissa viihtyisien homoystävällisten ravintoloiden keskiössä. Lähellä Dongtan gay-rantaa. Lavataksilla pääsee näppärästi Pattaya Beachille Boyz Townin klubeille.

Pattaya – hotellit lapsiperheelle

Centara Grand Mirage €€€€

Miksi: Tämä on Thaimaan lapsiystävällisin hotelli. Valtavan, 18-kerroksisen perhehotellin teemana on kadonnut maailma, jossa pääsee seikkailemaan hotellin omassa vesipuistossa. Suurta uima-allasaluetta koristavat mahtavat toteemipatsaat, vesiputoukset ja riippusillat. Vesipuistossa voi lipua tekoluolien läpi autonrenkaan päällä ja laskea vesiliukumäkiä. Ja kyllä, altaiden vieressä olevasta rantaravintolasta saa pitsaa.

Missä: Hotelli sijaitsee Wong Amart -rannalla syrjässä keskustan vilskeestä ja Pattayan paheet tuntuvat olevan kaukana – vaikka keskustaan on vain muutaman minuutin automatka. Katso tarjoukset hotelliin.

Holiday Inn Pattaya €€€€

Miksi: Hauskoissa mutta kalliissa perhesviiteissä lapset voivat nukkua esimerkiksi valaan kidassa. Kapean, 26-kerroksisen tornihotellin jokaisesta huoneesta avautuu esteetön merinäköala.

Missä: Pattaya Beachin rauhallisimmassa – ja vähiten paheellisessa osassa – rantatien pohjoispäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Hard Rock Hotel €€€

Miksi: Hotellin mainiolla uima-altaalla on helppo kuvitella olevansa itsekin rokkitähti – tai pikemminkin entinen rokkari, joka on jo hieman kaljuuntunut ja hankkinut perheen sekä farmarivolvon. Hotelli on hyvin lapsiystävällinen: naperoille on oma klubinsa ja kiipeilyseinääkin pääsee kokeilemaan.

Missä: Pattaya Beachilla rantakadun puolivälissä. Katso tarjoukset hotelliin.

Birds and Bees €€€

Miksi: Vehreä, viehättävä ja hauskakin hotelli sijaitsee omassa rauhassaan, omalla pikku rannallaan. Uima-altaita on kaksi: aikuisten altaalta avautuu merimaisema ja lasten altaalla on pieniä, hauskoja vesiliukumäkiä. Hotellin rantakallioilla sijaitsevan hotellin terassilta pääsee ihailemaan upeista auringonlaskuista. Osa hotellin tuotoista menee hyväntekeväisyyteen.

Missä: Hotelli sijaitsee Buddha Hillillä, Pratamnak Road Soi 4:llä, Pattaya Beachin ja Jomtienin välissä ja sopii parhaiten niille perheille, joilla on oma kulkuneuvo käytössään. Katso tarjoukset hotelliin.

Grand Jomtien Palace €€

Miksi: Viihtyisän hotellin allasalue houkuttelee polskimaan koko päiväksi. Lapsiperheiden suosiossa. Myös huoneet ovat kivat ja tilavat.

Missä: Rauhallisella kohdalla Jomtienin Beach Roadilla, aavistuksen syrjässä rannan alkupään vilskeestä. Katso tarjoukset hotelliin.

Pinnacle Grand Jomtien €€

Miksi: Kerrassaan viehättävä, kohtuuhintainen hotelli perhelomailuun. On upea puutarha, lentopalloverkko, minifutismaalit, lasten leikkilinna ja uima-allas, jossa voi heitellä koripalloa.

Missä: Eteläisellä Jomtienilla, kaukana palveluista. Hotelli sopii parhaiten niille, joilla on kulkuneuvo käytössään. Katso tarjoukset hotelliin.

Avalon Beach Resort €€€

Miksi: Kohtuuhintaisella hotellilla on tyylikäs uima-allas ja aula koristeltu kauniilla thaikäsitöillä.

Missä: Erinomainen sijainti homojen suosimalla Dongtan Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan hotellit bilettäjälle

Barraquda Pattaya – MGallery by Sofitel €€€€

Miksi: Raflaavassa designhotellissa voi asustaa tyylikkäästi synnin ytimessä. Valitettavasti uima-altaalle kuuluu jatkuvaa hurinaa vilkkaalta 2nd Road -kadulta. Hotellin designtunnelmia voi käydä ihailemassa perjantai- ja lautantai-iltaisin hotellin kattobaari Deepissä.

Missä: Hotelli sijaitsee Pattaya 2 Roadilla lähellä yöelämän sydäntä. Rannalla kertyy hieman kävelymatkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

Page 10 €€€

Miksi: Täällä pääsee nauttimaan designhotellin tyylikkyydestä kohtuuhintaan. Hotellin kruunaa viihtyisä kattoterassi, jolla on uima-allas ja baari. Minikokoinen kuntoilukoppikin löytyy.

Missä: Hotelli sijaitsee Pattaya 2 Roadilla lähellä yöelämän sydäntä. Rannalla kertyy hieman kävelymatkaa. Katso tarjoukset hotelliin.

Rita Resort €€€

Miksi: Täyttä bling blingiä edustava hotelli on hauskalla tavalla överi kristallikruunuineen ja patsaineen. Parasta on huoneiden edullinen hintataso, mikä jättää rahaa syödä Pattayan parhaissa ravintoloissa, jotka sijaitsevat vierestä kulkevalla Thap Phraya -kadulla.

Missä: Puolivälissä Pattayaa ja Jomtienia Thap Phraya -kadulla. Rannalle kertyy matkaa, mutta liikkuminen on helppoa vierestä kulkevilla songthaew-kimppatakseilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Natural Beach Hotel

Miksi: Keskeinen sijainti Pattaya Beach Roadilla. Pikkuhotellin vehreällä uima-altaalla voi parannella krapulaa.

Missä: Keskeisellä paikalla Pattaya Beach Roadilla, Soi 11 kulmassa. Katso tarjoukset hotelliin.

Pattayan hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi