Thaimaan parhaat ladyboy-show’t

Ladyboy-esitys. Tiffany, Pattaya, Thaimaa. Kuva: Roman Guro / Shutterstock.com

Ladyboy-kabareet edustavat Thaimaalle samaa kuin ooppera Italialle ja baletti Venäjälle: taidemuotoa, joka on noussut maassa ylivertaiseen maineeseen.

Transvestiittikabareissa kurvikkaat ladyboyt tanssivat ja laulavat taustanauhojen tahtiin näyttävissä asuissa. Ladyboyt (thain kielellä kathoey) taitavat näyttelemisen, onhan heidän koko elämänsä yhtä roolileikkiä. Mitään rivoa esityksissä ei tapahdu, vaan ne sopivat myös lapsille.

Transvestiittikabareita löytyy nykyisin jokaisesta turistikohteesta, mutta ylivoimaisesti hienoimmat show’t ovat Pattayalla sijaitsevat Tiffany’s ja Alcazar. Show’t ovat niin näyttäviä, että niiden luulisi kelpaavan Las Vegasiinkin. Tunnettu on myös Bangkokin Calypso Cabaree, jonka Lady Gagakin kävi katsomassa Bangkokissa käydessään.

Thaimaan transvestiittikabareet saavat helposti miettimään nykypäivän kauneusihanteita ja sitä, mitä miehet naisissa katsovat. Tavallaan ladyboyt täyttävät ulkoisesti ihanteellisen naiskuvan paremmin kuin yksikään syntyperäinen nainen voi: heillä on sorjat jalat, litteä vatsa ja pyöreät rinnat. Mutta on yksi asia, jota he eivät voi muuttaa edes kirurgin pöydällä.

Kabareen lavalla, taustanauhan tahtiin huuliaan liikutellessaan ladyboy voi vihdoin olla kokonainen. Hän on saanut myös naisen äänen.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi