Thaimaan parhaat ostoskohteet

Valtavat Ratchadan iltamarkkinat pidetään Bangkokissa viikonloppuisin. Kuva: Martinho Smart / Shutterstock.com

Tosimielellä shoppailuun suhtautuva suuntaa Bangkokiin, joka on yksi maailman parhaita kohteita ostosmatkaajalle.

Thaimaan pääkaupungista löytyy sekä jännittäviä thaimaalaisia muotimerkkejä että edullisesti kansainvälisiä merkkivaatteita. Bangkokissa voi shoppailla niin upeissa ostoskeskuksissa kuin kiehtovilla markkina-alueillakin. Lue lisää Bangkokin ostoksista.

Thaimaan paras rantakohde shoppailuun?

Seenspace Hua Hin on rannalla oleva lifestyle-henkinen ostoskeskus. Kuva: Mr. Aekalak Chiamcharoen / Shutterstock.com

Rantalomailuun shoppailu yhdistyy parhaiten Phuketissa ja Hua Hinissa, joista molemmista löytyy sekä kauniita hiekkarantoja että hyvät ostosmahdollisuudet. Molemmissa on useampikin iso ostoskeskus, jossa tyydyttää shoppailuviettinsä.

Hua Hinissa on ostoskeskusten ja outlet mall -kauppakeskusten lisäksi erikoisia ostosalueita, kuten retrohenkinen Pleanwarn ja kreikkalaista saaritunnelmaa tapaileva Santorini Park. Ja vain kolmen tunnin ajomatkan päässä Hua Hinista odottavat Bangkokin ostosparatiisit.

Phuketissa on puolestaan hienommat rannat. Kohteen voikin valita sen mukaan, kumpaa arvostaa enemmän: shoppailua vai rannalla löhöämistä. Hua Hin on parempi edellisessä, Phuket jälkimmäisessä.

Ostoskohteena nousussa: Pattaya

Terminal 21 on matkailuteemainen ostoskeskus. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Mr. Piya Meena / Shutterstock.com

Toki Pattayallakin on usea ostoskeskus, mutta Pattayan rannat eivät pärjää Phuketille ja Hua Hinille. Bangkokiin Pattayalta on Hua Hiniakin lyhyempi matka.

Pattaya on ostoskohteena kuitenkin nousussa: aivan hiljan Pattayalle avattiin upouusi Terminal 21 -ostoskeskus, jonka jokainen kerros on teemoitettu eri maiden mukaan (samaan tapaan kuin Bangkokin Terminal 21:ssä). Ostoskeskuksessa voikin hämmästellä vaikkapa Eiffel-tornia. Thaimaassa todellakin taidetaan näyttävät ostoskeskukset!

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi