Thaihieronta Bangkokissa – täältä saat parhaan thaihieronnan

Tavallisen thaihieronnan lisäksi Bangkokin ja Thaimaan hierontapaikoisa voi ottaa yrttihieronnan, jossa kehoa painellaan parantavilla yrteillä täytetyillä lämpimillä nyyteillä. Bangkok, Thaimaa. Kuva: Bangkok Thai / Shutterstock.com

Bangkokissa on thaihierontapaikkoja joka kulmalla. Taso vaihtelee kovasti johtuen yksittäisten hierojien kyvyistä.

Varmimmin hyvän thaihieronnan saa, kun suuntaa Health Land Span liikkeisiin. Elämyksellinen kohde kokea hyvä thaihieronta on myös Wat Po -temppeli.

Lue lisää siitä, miten löytää hyvä thaihieronta.

Health Land Spa

Tyylikäs ja laadukas hierontapaikkojen ketju. Health Land Spa paikat näyttävät komeilta ja hienoilta, mutta älä anna ulkonäen hämätä: nämä ovat tasoonsa nähden varsin edullisia paikkoja. Täällä thait käyvät ottamassa hierontansa.

Useassa osoitteessa ympäri keskustaa, esimerkiksi Health Land Sathorn (BTS Chong Nonsi) ja Health Land Ekamai (BTS Ekamai). Molemmat ovat auki klo 9–23.

Wat Po Massage School

Seinämaalaukset näyttävät ihmiskehon energiakanavat. Wat Po -temppeli, Bangkok, Thaimaa. Kuva: Helissa Grundemann / Shutterstock.com

Wat Po tunnetaan parhaiten jättimäisestä makaavasta Buddha-patsaastaan, mutta suuri temppelikompleksi on myös thaihieronnan koti. Täällä thaihieronta kehittyi nykyisenkaltaiseksi taiteenlajikseen, ja täällä koulutetaan edelleen Thaimaan parhaat hierojat. Kursseja on myös länsimaalaisille oppilaille.

Temppelin muurien suojissa voi ottaa edullisen thaihieronnan opiskelijoilta. Luvassa on hikinen – salissa ei ole ilmastointia – karu ja hyvin aito kokemus. Tunnin hieronta maksaa noin 10 euroa.

Missä: Wat Po, Bangkokin vanhassa kaupungissa lähellä Grand Palacea.

BANGKOK | HOTELLIT | NÄHTÄVYYDET | RAVINTOLAT | YÖELÄMÄ