Rannat lähellä Bangkokia

Haluatko yhdistää rantalomailuun vierailun Thaimaan kiehtovassa pääkaupungissa, vai satutko asumaan Bangkokissa ja haluat päästä viikonlopuksi rannalle?

Bangkokin läheltä löytyy useita rantakohteita erilaiseen makuun.

Pattaya – Bangkokin lähin rantakohde

Koh Lan -saarella odottaa valkea paratiisiranta. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Nimon / Shutterstock.com

Bangkokin lähin kunnon rantakohde on Pattaya, jonne ajaa pääkaupungista alle kahdessa tunnissa, ja Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä vieläkin nopeammin.

Pattaya tunnetaan paheen pesänä, mutta maine ei anna Pattayasta täyttä kuvaa. Pattayalta löytyy paitsi Thaimaan lapsiystävällisin hotelli, Grand Centara Mirage, myös hyvin rauhallisia ranta-alueita.

Koh Samet – paratiisisaari lähellä Bangkokia

Koh Samet, Thaimaa. Kuva: LMspencer / Shutterstock.com

Kun matkaa jatkaa Pattayalta tunnin verran kaakkoon, saapuu Rayongin hyvin rauhallisille rannoille. Rayongin satamasta pääsee laivalla kauniille Koh Samet -saarelle, jolla hiekka on pehmeää ja lumivalkoista.

Ko Sametilla on monenhintaista majoitusta, reppureissaajamökeistä luksukseen. Omalla kuvankauniilla rannallaan sijaitsevassa Paradee Resortissa voi tuntea olevansa yksityisellä paratiisisaarella – vain muutaman tunnin päässä Bangkokista.

Cha-Am – rantakohde perheille Bangkokin vieressä

Cha-Am, Thaimaa. Kuva: Teerapong Tanpanit / Shutterstock.com

Parin tunnin ajomatkan päässä Bangkokista luoteeseen sijaitsee Cha-Am, joka sopii erityisen hyvin perheille ja iäkkäämmille matkailijoille. Matka pääkaupungista on lyhyt, ja hotellit sijaitsevat aivan rannalla. Hotelleja on monenlaisia yksinkertaisista majataloista perhehotelleihin ja tyylikkäisiin boutique-majataloihin.

Hua Hin – Bangkokista rannalle ja kylpylöihin

Anantara Hua Hin Resort. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Kolmisenkymmentä kilometriä etelään Cha-Amista sijaitseva Hua Hin on naapuriaan vilkkaampi ja suositumpi. Palveluita on paljon, etenkin loistavia ravintoloita ja tyylikkäitä luksuskylpylöitä. Hua Hinista onkin kehittynyt Thaimaan kylpyläpääkaupunki.

Jos matkaa jatkaa Hua Hinista etelään, löytää useita kauniita ja rauhallisia rantakohteita, kuten bangkokilaisia lapsiperheitä houkutteleva Dolphin Bay.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi