Hua Hinin kylpylät – koe ainakin jokin näistä upeista spa-kylpylöistä

Parhaat spat Hua Hin Thaimaa
The Barain hierontahuoneen voi jakaa rakkaansa kanssa. Kuva: Antti Helin

Ympäri Thaimaata löytyy kauniita kylpylöitä, mutta Hua Hin on noussut omaan sarjaansa Thaimaan kylpyläpääkaupunkina. Syynä on läheisyys pääkaupunkiin: bangkokilaiset asiakkaat asettavat hoidoille korkeat laatuvaatimukset.

Bangkokilaiset ovat tottuneita spa-kävijöitä ja vaativia asiakkaita, jotka eivät päästä kylpylöitä helpolla.

Alla tarkemmin esiteltyjen kylpylöiden ohella erinomaisia hoitoja tarjoilevat kylpylähotellit Anantara ja Hua Hinin eteläpuolella Pranburissa sijaitseva Evason.

Chiva-Som – Hua Hinin kylpylöiden suunnannäyttäjä

Hua Hinin kylpylämaineen loi alun perin Chiva-Som, joka on toistuvasti rankattu maailman parhaiden kylpylöiden joukkoon. Kate Mosskin on käynyt täällä rentoutumassa.

Chiva-Som on keskittynyt usean päivän holistisiin hoitoihin (hoidoista nauttiakseen hotelliin pitää kirjautua sisään vähintään muutamaksi päiväksi). Tarjolla on joogan ja perinteisten hierontojen lisäksi detoksikaatiopaastoa, akupunktiota ja sellaisia erikoisuuksia kuin tyhjiökuppihierontaa.

The Barai – Hua Hinin paras kylpylä

The Barai kylpyläkaupunki Hua Hin
The Barai on maaginen iltavalaistuksessa. Kuva: The Barai

Jos aikoo käydä vain yhdessä luksuskylpylässä, kannattaa valita Hyatt Regency -hotellin yhteydessä toimiva The Barai. Muinaisista Angkorin temppeleistä ja marokkolaisista palatseista innoituksensa saanut kylpylä tarjoaa ikimuistoisen elämyksen kaikille aisteille. Thaimaan kuuluisimman arkkitehdin Lek Bunnagin suunnittelema rakennus on nähtävyys jo itsessään.

Jo The Barain muurien suojaan johtavat kiviaskelmat on aseteltu niin, että ne huijaavat tasapainoaistia. Kylpylän silmänkääntötemput jatkuvat pitkällä ja hämärällä, loppuaan kohden laajenevalla käytävällä, jolle valot ja varjot luovat tilan ja illuusioiden leikkiä.

Syvemmällä The Barain sisuksissa odottaa satumaisia huoneita ja sisäpihoja, joissa kulkija yllätetään kaleidoskooppimaisilla heijastuksilla, väri-ikkunoilla, peilipinnoilla, aaltoilevilla seinillä, yllättävillä vesialtailla ja mittasuhteiltaan vinksahtaneilla patsailla.

The Barai kutsuu tarjoamaansa kokemusta matkaksi, ja kun asiakas astuu kylpylään, hän tosiaan tuntee jättävänsä yhden maailman taakseen ja astuvansa uuteen.

Ja kyllä: The Barai ei ole pelkkää pintaa. Myös hieronnat ovat ensiluokkaiset.

Kylpylän yhteydestä löytyy todella unohtumaton yöpaikka, The Barai Suites.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi