Dolphin Bay – mukava perhekohde lähellä Bangkokia

Dolphin Bay Hua Hinin eteläpuolella. Kuva: Rolf_52 / Shutterstock.com

Lapsiperheet huomio! Dolphin Bay on mukava ja maalaismainen rantakohde, josta löytyy yksi Thaimaan lapsiystävällisimmistä hotelleista. Montaa muuta hotellia täällä ei olekaan, joten rauha on taattu.

Merimaisemat ovat hienot saarineen ja karstivuorineen, jotka nousevat rannan molemmissa päissä. Pieni kauneusvirhe on se, että laskuvedellä meri vetäytyy kauas, ja nousuvedenkin aikaan meri on mutaisen väristä.

Nimensä rantakohde on saanut harvinaisista intiankyttyrädelfiineistä, jotka käyvät sen rantavesissä polskimassa. Harva niitä on kuitenkaan nähnyt. Delfiinejä todennäköisemmin näkeekin villinorsuja, jos tekee retken lähellä sijaitsevaan Kui Buri National Parkiin.

Dolphin Bay sopiikin erityisin hyvin lapsiperheille, jotka etsivät rauhaa ja luontokokemuksia.

Dolphin Bayn retket

Khao Sam Roi Yot -kansallispuisto, Thaimaa. Kuva: WitthayaP / Shutterstock.com

Aivan rantakohteen vieressä sijaitsee kaunis kansallispuisto Sam Roi Yot, jonne on helppo tehdä päiväretki polkupyörällä tai skootterilla.

Dolphin Bay Resort järjestää iltapäiväretkiä Kui Buri National Parkiin, joka tunnetaan villinorsuistaan.

Jos haluaa kokeilla snorklaamista, lähimmät koralliriutat löytyvät Koh Thalu -saarelta, joka sijaitsee noin 150 kilometrin päässä. Perille voi järjestää päiväretken.

Omatoimisilla päiväretkillä kannattaa käydä myös Hua Hinissa ja Prachuap Khiri Khanissa. Matka taittuu helpoiten vuokra-autolla tai taksilla.

Dolphin Bay – hotellit

Suurin syy matkustaa Dolphin Bayhin on rannan nimikkohotelli, Dolphin Bay Resort, joka on Thaimaan parhaita hotelleja lapsiperheille.

Kohtuuhintaisessa hotellissa mennään alusta loppuun lapsiperheiden ehdoilla. Huoneet ovat tilavat. Uima-altaita on kolme: aikuisten allas, vesiliukumäkiallas ja pikkulasten alla. Aamukahvinsa voi nauttia rauhassa lastenaltaiden reunalla ja valvoa samalla, kun tenavat polskivat. Suurella nurmikkoalueella mahtuu pelaamaan jalkapalloja.

Myös pingispöytä, pöytäjalkapallopeli ja biljardipöytä löytyvät.

Jos Dolphin Bayssa on täyttä, hyvä perusvaihtoehto on Long Beach Inn.

Dolphin Bay – ravintolat

Ravintoloita on vähän. Parhaasta päästä on Chomtalay-ravintola, joka löytyy, kun kulkee Dolphin Bay Resortista kohti rannan eteläpäätä.

Rannan pohjoispäässä on puolestaan paikallisia kalaravintoloita, joissa kannattaa ehdottomasti käydä syömässä, vaikka niillä ei olekaan englanninkielisiä nimikylttejä.

Dolphin Bay – matka

Dolphin Bay sijaitsee 300 kilometrin päässä Bangkokista. Helpoiten perille pääsee taksilla. Vaihtoehtona on ottaa bussi tai juna Pranburiin ja vuokrata asemalta taksi viemään perille. Hua Hinista matkaa kertyy 60 kilometriä.

Katso lentotarjoukset Thaimaahan. Voit myös vertailla Thaimaan sisäisiä lentoja.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi