Pattaya lasten kanssa

Cartoon Network Amazone Water Park on yksi Pattayan uudemmista vesipuistoista. Kuva: Ukrid / Shutterstock.com

Jos lapset saisivat päättää perheen Thaimaan-lomakohteen, he valitsisivat Pattayan. Kyllä, juuri sen Thaimaan pahamaineisimman matkakohteen, josta on kirjoitettu New York Timesissa seuraavasti: ”Saattaahan jossain päin maailmaa olla kaupunki, jolla on syntisempi maine, joka on vieläkin omistautuneempi seksiteollisuudelle ja joka on Pattayaakin pahamaineisempi karkuteillä olevien rikollisten turvasatamana. Mutta tuskinpa kuitenkaan.”

Älä vielä lopeta lukemista! Lapsilla on ihan oikeitakin syitä haluta Pattayalle.

Centara Grand Mirage – Pattayan paras hotelli perheille

Suurin syy lasten innostukselle on Thaimaan lapsiystävällisin hotelli, Centara Grand Mirage, joka sijaitsee Pattayalla. 555 huoneen jättihotellin pihamaa muistuttaa täysimittaista vesipuistoa: valtavalla uima-allasalueella on vesiliukumäkiä, vesiputouksia ja luolakäytäviä, joiden läpi voi liukua autonrenkailla.

Kadonneen valtakunnan tunnelmaa luovat toteemipatsaat ja altaita ylittävät riippusillat.

Wong Amat Beach – Pattayan paras ranta perheille

Hulppea hotelli sijaitsee Wong Amat Beachillä, jolla ei matkailun lieveilmiöitä kohtaa. Rannasta onkin hiljalleen kehittynyt Pattayan mukavin ja tyylikkäin. Se sijaitsee heti Pattaya Beachin pohjoispuolella omassa rauhassaan ja silti vain muutaman minuutin taksimatkan päässä keskustan vilskeestä.

Nykyisin melkein vieressä sijaitsee upouusi, viihtyisä ostoskeskus Terminal 21, jonka kerrokset on sisustettu hauskasti maailman eri metropolien mukaan.

Centara Grand Mirage, Wong Amart Beach ja Terminal 21 ovat hyviä esimerkkejä Pattayan kovasta halusta muuttua salonkikelpoiseksi lomakohteeksi.

Pattaya – tekemistä ja näkemistä perheille

Illuusiotaidetta Art in Paradise näyttelyssä Pattayalla
Pattayalla voit vetää dinosaurusta hännästä. Kuva: Antti Helin

Lapsiperheille on Pattayalla monenlaista tekemistä.

Royal Garden Plaza -ostoskeskuksen koko yläkerta on varattu täyteen jännää tekemistä lapsenmielisille: Ripleys’s Believe it or Not -museossa on nähtävillä kaikenlaista kummallista kuten maailman pisimmän ja lihavimman miehen mallinuket. Vieressä ovat kummituslinna, vahakabinetti ja 4D-elokuvateatteri.

Hauska nähtävyys on myös Terminal 21 -ostoskeskuksen lähellä sijaitseva Art in Paradise -trikkikuvanäyttely. Huoneessa toisensa jälkeen on suuria, elävännäköisiä trikkikuvamaalauksia, joiden edessä pääsee ottamaan itsestään hauskoja valokuvia. Valokuvissa voi näyttää olevansa esimerkiksi dinosauruksen suussa tai tasapainoilemassa lankulla rotkon yllä.

Isommille lapsille ikimuistoisen elämyksen tarjoaa Flight of the Gibbon, läheiseen kansallispuistoon tehty seikkailurata, jossa pääsee liukumaan vaijereita pitkin korkealla viidakon jättiläispuiden latvustossa.

Pattayan vesipuistot

Pattayalla on kaksikin hienoa vesipuistoa.

Pattayalta paratiisisaarille

Koko lomaansa lapsiperheiden kannattaa tuskin Pattayalla viettää, vaan täältä on helppo jatkaa matkaa lähellä sijaitsevalle paratiisisaarella Koh Sametille tai vähän kauemmaksi vieläkin rauhallisemmalle Koh Makille tai Koh Koodille, Thaimaan kauneimmalle saarelle.

Kokemuksia Pattayasta perhekohteena

Sopiiko pahamaineinen Pattaya perheille? Kerro oma mielipiteesi ja kokemuksiasi Pattayasta lasten kanssa!

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi