Phuket VS Krabi (Ao Nang)

Phra Nang Cave Beach, Krabi, Thaimaa. Kuva: Kittichai / Shutterstock.com

Kaksi suosittua rantakohdetta lähekkäin. Toisessa on upeammat hiekkarannat ja toisessa hienommat maisemat. Kumpaan siis kannattaa mennä?

Kumpi on parempi: Phuket vai Krabi?

1–0 Molempiin pääsee lentämään suoraan – mutta Phuketiin on enemmän lentoja eri puolilta Thaimaata ja muuta Aasiaa ja yleensä halvempi lentää kuin Krabiin.

2–0 Phuketin hiekkarannat sopivat paremmin auringonottoon. Varsinkin Krabin suosituin ranta Ao Nang jää kauas jälkeen Phuketin rannoista.

2–1 Krabin maisemat ovat kauniimmat. Krabista onkin otettu suurin osa Thaimaa-aiheisista postikorteista.

3–1 Phuketin hotelleissa tapaa olla suuremmat uima-altaat. Suurin osa Ao Nangin hotelleista sitä paitsi sijaitsee hyvän matkaa rannasta.

3–2 Krabilla voi kalliokiipeillä, ja tekemistä on muutenkin Phuketia monipuolisemmin. Esimerkiksi melontaretket Phang-Nga-lahdelle on edullisempi järjestää Krabista kuin Phuketista.

3–3 Phuketissa jyllää taksimafia, mikä pitää liikkumisen hinnat korkeina. Krabilla on halvempi liikkua ympäriiinsä.

4–3 Jos kaipaa juhlia, Phuketissa on vilkkaampi yöelämä. Krabin illat ovat rauhalliset.

4–4 Krabissa ei ole seksiturismia.

5–4 Phuketissa on paremmat palvelut: Phuketissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon mielenkiintoisempia ravintoloita kuin Krabissa.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi