Hua Hin – ostokset

Seenspace Hua Hin on rannalla oleva ostoskeskus. Kuva: Mr. Aekalak Chiamcharoen / Shutterstock.com

Hua Hin on Thaimaan parhaita kohteita, jos haluaa yhdistää rantaloman shoppailuun. Hua Hinin on monipuolinen paikka ostoksille: sekä ostoskeskuksia että toreja ja kauppoja on mukavasti tarjolla.

Hua Hin Market Village -ostoskeskus

Keskustassa sijaitsevan Hua Hin Market Village -ostoskeskuksen arkkitehtuuriin on haettu vaikutteita Hua Hinin huvilaperinteestä. Kauppoja on paljon länsimaisista laatumerkeistä edullisiin aasialaisiin ostoksiin. Mutta varo elokuvateatteria: elokuvat näytetään thaiksi dubattuna.

Bluport-ostoskeskus

Hua Hinin toinen suurehko ostoskeskus on Market Villagea uudempi Bluport, joka sijaitsee lähempänä Khao Takiab Beachia.

Speenspace Hua Hin – lifestyle-ostari

Hua Hinin pohjoisella rannalla meren äärellä sijaitseva Speenspace Hua Hin on edellisiä selvästi pienempi kauppakeskus ja pääpaino täällä onkin ruoka- ja juomapaikoilla.

Plearnwan-ostoskeskus

Eriskummallinen puuhökötys toimii porttina hyvän olon ostoskeskukseen nimeltä Plearnwan. Vanhat iskelmät soivat, ja myynnissä on vanhanajan jäätelöä ja kaikkea muuta retroa, mikä liittyy thaimaalaisten kolmikymppisten lapsuusmuistoihin. Täällä on hauska vierailla, vaikkei mitään ostaisikaan – tee niin kuin thaimaalaiset, ja ota ainakin rutkasti valokuvia. Plearnwan löytyy Hua Hin Soi 38 ja 40 välistä.

Hua Hinin torit ja basaarit

Iltamarkkinat. Hua Hin, Thaimaa. Kuva: Rolf_52 / Shutterstock.com

Viikonloppuiltaisin Khao Takiabin kupeessa järjestettävä Cicada Market on boheemi tori, jolla myydään kaikkea mahdollista käsitöistä erikoisiin vaatteisiin. Myös musiikkiesityksiä.

Hua Hinin suuri iltabasaari on suosittu paikka etsiä edullisia ostoksia. Iltatori sijaitsee keskustassa Dechanuchit Roadilla ja Prapoklalolla. Tarjolla on sekä piraattitavaraa että matkamuistoja.

FN Outlet -myymälä

Taksimatkan päästä, matkalla Cha-Amiin, löytyy FN Outlet -myymälä, jossa myydään alennuksella kansainvälisiä merkkituotteita, kuten Polo Ralph Laurenia, Dieseliä, Adidasta ja Miss Sixtyä.

Santorini Park

Santorini Park, Cha-Am, Thaimaa. Kuva: Wassamon / Shutterstock.com

Hauska vierailukohde on myös ennen Cha-Amia sijaitseva Santorini Park, joka on rakennettu muistuttamaan kreikkalaista kylää. Matkamuistomyymälöiden lisäksi viihdykkeenä on maailmanpyörä ja muutama hurja huvipuistohärveli.

Hua Hin Venezia

Venezia Hua Hin, Thaimaa. Kuva: Thiradech / Shutterstock.com

Toinen teemaostoskeskus on Venetsiasta innoituksensa saanut  The Hua Hin Venezia, jonne pitää maksaa 50 bahtin sisäänpääsymaksu. Moni on tosin valitellut, ettei pääsymaksulle saa oikein mitään vastinetta, kun kaupatkin ovat Hua Hinin Veneziassa tylsät.

Hua Hin – golf-kauppa

Jos kaipaa täydennystä golfvarusteille, erinomainen golfkauppa on Hua Hin Golf Shop. Etenkin bägit, kengät ja laukut saa Thaimaasta selvästi Suomea edullisemmin. Halpaa on myös gripien vaihdattaminen.

HUA HIN | NÄHTÄVYYDET | RAVINTOLAT JA BAARIT | GOLF

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi