Hua Hin – hotellivinkit juuri sinulle

Hua Hinistä löytyy monta tyylikästä hotellia. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Hua Hinista hotellia varatessa kannattaa tehdä valinta, haluaako asua keskustassa palvelujen äärellä vai kauempana rauhallisemmilla rantaosuuksilla. Keskustaan pääsee liikkumaan hieman kauempaakin edullisesti songthaew-kyydeillä.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Hua Hin – hotellit lapsiperheelle

Hyatt Regency €€€€

Miksi: Perheiden unelmahotellissa on mahtavat uima-altaat, jotka mutkittelevat ympäri trooppista puutarhaa. Kaiken kruununa on hurja vesiliukumäki. Pikkulasten altaan ääreen on tehty pikkuruinen tekohiekkaranta turvallisia hiekkaleikkejä varten. Jos kaipaa seesteisempää uimiskokemusta, aikuisia varten on Rauhallisuuden puutarhaksi nimetty allas, jota koristaa meditatiivinen kivipuutarha.

Missä: Hua Hinin kauneimmalla rantaosuudella lähellä Khao Takiab -vuorta. Varaa hotelli.

Wora Bura €€€€

Miksi: Ihastuttava hotelli on rakennettu 1900-luvun alun huvilahenkeen rantakaupungin historiaa kunnioittaen. Aulan mustavalkoiset valokuvatkin kertovat kuningas Chulalongkornin Euroopan-matkoista Venäjän tsaarin ja Ruotsin kuninkaan vieraana. Lapsia varten on oma ”pikkuapinaklubinsa”.

Missä: Kauniilla ja rauhallisella rantaosuudella lähellä Khao Takiab -vuorta. Varaa hotelli.

Hua Hinin hotellit golfaajalle

Evergreen Resort €€€

Miksi: Golfiin hurahtanut suomalaisomistaja päätti rakentaa sellaisen majatalon, jollaista hän itse tapasi etsiä: huoneet ovat viiden tähden tasoa mutta palvelu rentoa. Valitettavasti Evergreenin perustaja kuoli tapaturmaisesti, mutta hotelli jatkaa hänen viitoittamallaan tiellä.

Missä: Pohjoisella rannalla, Hua Hin Soi 47. Varaa hotelli.

50+

Anantara Hua Hin Resort. Kuva: Tooykrub / Shutterstock.com

Anantara €€€€

Miksi: Thaimaalaisen Anantara-ketjun ihastuttavaa laatua: arkkitehtuurissa näkyy paikallinen kulttuuri ja palvelu on thaimaalaista ystävällisyyttä parhaimmillaan. Puutarha on vehreä ja uima-allas kaunis.

Missä: Hyvän matkaa keskustan pohjoispuolella Hua Hin Soi 5 ja 7 välissä. Keskustan palveluille kertyy matkaa. Varaa hotelli.

Hilton €€€€

Miksi: Hua Hinin keskustan maamerkkinä toimiva korkea tornihotelli tarjoaa taattua kansainvälisen hotelliketjun laatua ja hienot uima-allasalueet.

Missä: Rannalla, ravintolakatu Naresdamri Roadilla. Palvelut ovat aivan vieressä. Varaa  hotelli.

Anantasila €€€

Miksi: Charmikas ja kodikas hotelli, jota iäkkäät sisarukset pyörittävät rakkaudella.

Missä: Khao Takiab Beach. Varaa hotelli.

White Sand €€

Miksi: Jos kaipaa suurten resortien sijaan sympaattista ja viihtyisää pikkuhotellia.

Missä: Aivan rannalla, Hua Hin Soi 7. Varaa hotelli.

Takiab Beach €€

Miksi: Jos haluaa asumaan edullisesti rauhalliselle rannalle. Kookkaat, siistit perushuoneet eivät tee vaikutusta designillaan vaan hinnallaan.

Missä: Rauhallisella rannalla Khao Takiab -kukkulan eteläpuolella. Varaa hotelli.

Hua Hin – hotellit kulttuurin ystävälle

Centara Grand Beach Resort €€€€

Miksi: Entinen Rautatiehotelli oli Thaimaan ensimmäinen rantahotelli, ja paikka henkii edelleen menneen ajan tunnelmaa. Aulan korkeassa katossa pyörivät suuret kattotuulettimet ja hotellin vanhan puolen tiikkiattiat narisevat romanttisesti. Hotellin uusikin puoli on tehty vanhaa kunnioittaen.

Missä: Sijainti on Hua Hinin paras. Hotelli sijaitsee aivan keskustassa Damnoen Kasem Roadin rannanpuoleisessa päässä kaikkien palveluiden äärellä, mutta hotellin ranta-alue on pidetty rauhallisena ja vapaana rantatuoleista. Varaa hotelli.

Let’s Sea Hua Hin €€€€

Miksi: Kaupungin boutiquehotellien klassikko. Pelkistetyn tyylikäs Let’s Sea Hua Hin aloitti Thaimaassa suosituksi tulleen trendin, jossa oman huoneen terassilta pääsee suoraan pulahtamaan yhteiseen uima-altaaseen.

Missä: Kauniilla rantaosuudella lähellä Khao Takiab -kukkulaa. Varaa hotelli.

Hua Hinin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi