Thaimaan amuletit – näin saat kaiken irti taikakaluista

thaimaa kulttuuri
Helppohan sitä on hymyillä, kun pojan turvana roikkuu kaulassa seitsemän amulettia (pienintä tuskin huomaa).

Thaimaa ja amuletit kuuluvat yhteen. Thaimaalaiset rakastavat taikakalujaan. Yleensä amuletit suojaavat erilaisilta onnettomuuksilta ja aseilta, mutta ne voivat myös tuoda onnea käyttäjälleen rakkaudessa tai liike-elämässä.

Näillä ohjeilla saat amulettien tehosta kaiken irti.

1 Thaimaan parhaat amulettimarkkinat

thaimaa amulettimarkkinat
Thaimaan amulettimarkkioilla näkee, että amuletiksi kelpaa melkein mikä vaan.

Suuntaa Bangkokin suurimmille amulettimarkkinoille Suuren Palatsin viereen Maha Rat -kadulle. Osta munkinkuva, puufallos, erikoisen näköinen juuri, japanilaisen Lions Clubin rintaneula tai tököttiä, jota voi käyttää ihmeitä tekevänä hiusgeelinä.

Voimansa taikakalut saavat paitsi munkkien ja noitatohtorien loitsuista myös erikoisista valmistusaineistaan.

2 Suosi kuolleen henkilön poskirasvaa

Jos rahat riittävät, suosi amulettia, johon on käytetty tuskallisesti kuolleen henkilön poskirasvaa. Se on erityisen tehokasta. Poskirasvasta saadaan myös voimakasta lemmenjuomaa.

Poskirasvaa tavataan pihistää ruumishuoneilta ja muslimien hautuumailta (buddhalaiset polttohaudataan).

3 Pariton määrä amuletteja

Älä laita kaikkea yhden amuletin varaan, vaan ripusta kaulaasi amuletteja kuin joulukuusen koristeita. Suojelun lisäksi saat uskottavuuspointseja Khao San Roadille vastasaapuneilta ruotsalaispimuilta. Muista kuitenkin, että amuletteja pitää olla pariton määrä. Muuten ne menettävät tehonsa tai muuttuvat pahimmillaan epäonnenkaluiksi.

4 Lataa amuletti säännöllisesti

Amulettien voima ei ole ikuista: muista käydä lataamassa amulettia säännöllisesti temppelissä munkkien loitsuilla.

5 Riisu amuletti rakastellessa

Nopeimmin amuletit menettävät tehoaan, jos niitä pitää päällä ruumiin eritteitään laskiessa. Jo vessassa käydessä on hyvä ottaa amuletti kaulalta. Erityisen tärkeää on riisua amuletti ennen rakastelua. Samalla kumppanisi säästyy raskaimpien amulettien aiheuttamilta kolhuilta.

6 Mistä tunnistaa hyvän amuletin?

Opiskele thainkieltä, jotta voit lukea 7/11-kioskeissa myytäviä amulettilehtiä. Ne auttavat tunnistamaan oikeat amuletit väärennöksistä. Lehdissä kerrotaan myös amulettien ihmevoimista, kuinka ne ovat milloinkin pelastaneet käyttäjiään auto-onnettomuuksissa tai ampuma- ja puukotusvälikohtauksissa.

Aivan viimeisen varmuuden amuletin voimasta saa tosin vasta tositilanteessa. Jos selviät liki varmalta kuolemalta, on amuletti ollut hintansa väärti. Jos et, no, se oli sitten väärennös.

Eli ei muuta kuin amulettiostoksille!

Piditkö artikkelista? Arvostamme kovasti, jos jaat sen sosiaalisessa mediassa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi