Phuket ostokset – nämä ovat Phuketin parhaat ostospaikat

Phuketin rantakohteista parhaat ostosmahdollisuudet on Patong Beachilla, jolla sijaitsee viihtyisä ostoskeskus JungCeylon. Muilla rannoilla ostosmahdollisuudet rajoittuvat lähinnä katujen varrella myytäviin piraattituotteisiin.

Kaikkein parhaimmat ostosmahdollisuudet odottavat kuitenkin Phuket Townissa.

Phuketin ostoskeskukset

Central Festival on yksi Phuketin suurimmista kauppakeskuksista. Kuva: Iryna Rasko / Shutterstock.com

Patong Beachin pääkadulta löytyy komea ostoskeskus Jungceylon. Tarjolla on etenkin rantavaatteita, urhailuvaatteita ja kosmetiikkaa. Kauppojen, ravintoloiden ja kauneushoitoloiden lisäksi ostoskeskuksesta toimii pramea elokuvateatteri (elokuvat alkuperäiskielellä).

Phuketin toinen suuri ostoskeskus on Central Festival, joka sijaitsee Phuket Townin vieressä.

Phuketin viikonloppumarkkinat

Iltamarkkinat Phuketin kaupungissa. Kuva: StephAndaman / Shutterstock.com

Edullisimmin ostoksia pääsee tekemään viikonlopputorilla, joka pidetään Phuket Townin ja Central Festivalin lähellä. Tarjolla on monenlaista tavaraa, enimmäkseen halpoja vaatteita mutta jonkun verran myös kummallisia secondhand-tavaroita. Lisäksi paljon edullista thairuokaa.

Tori toimii Chao Fa West Roadilla lauantaisin ja sunnuntaisin noin kello 16–21. Rannoilta kannattaa ottaa taksi, Phuket Townista on helppo ajaa perille myös skootterilla.

Phuketin paras räätäli

Ajattelitko teettää Phuketissa puvun? MinneThaimaassa-sivusto suosittelee Jaspal Tailorsia, joka aloitti yli 20 vuotta sitten. Vaatturilta onnistuvat niin miesten puvut kuin naisten hääpuvutkin.

Jaspal ei ole kaikkein edullisin vaatturi, mutta todennäköisesti paras. Jaspal ei houkuttele asiakkaita ärsyttävillä sisäänheittäjillä. Räätälillä on liikkeitä Patongilla, Katalla, Karonissa, Kamalalla, Bang Taossa ja yksi Khao Lakissa.

Phuketin spa-hoitolat ja thaihieronta

Kaikilla Phuketin rannoilla on edullisia hierontapaikkoja ja kauneushoitoloita. Taso vaihtelee hierojan mukaan. Melkein kaikilla hotelleilla on oma spa-hoitolansa, niissä hierontojen hinnat ovat tosin yleensä moninkertaiset kadunvarren putiikkeihin verrattuna – eikä hieronnan taso ole välttämättä yhtään parempi.

Ikimuistoisia luksuselämyksiä tarjoaa Trisaran kuusikätisesti tehtävä Royal Massage, josta kerrotaan lisää sivulla Thaimaan parhaat spat ja kylpylät.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi