Karon Beach – rauhaa ja palveluita Phuketissa

Karon Beach on kauneimmillaan pohjoispäässään, jossa ranta kaartuu rantakallioiden syliin. Kuva: Dima Fadeev / Shutterstock.com

Karon Beach on mukava välimuoto rauhallisen ja vilkkaan rannan välillä. Karon Beach on niin pitkä, että se omaa rauhaa löytää helposti, vaikka rannan varrella useita hotelleja onkin.

Tunnelmaa verottaa hieman tie, joka kulkee hotellien ja rannan välistä. Palvelut ovat keskittyneet rannan molemmille laidoille: pohjoispäässä on Karonin oma rantakylä ja etelässä Kata Beachin ravintola-alue.

Karon sijaitsee heti Phuketin suosituimman rannan, Patong Beachin, eteläpuolella. Täältä käsin onkin helppo käydä päiväretkellä Patongin riennoissa kuten JungCeylon-ostoskeskuksessa.

Kenelle: Pitkistä rantakävelyistä pitäville, eläkeläisille ja perheille, joita houkuttelevat monet erityisen lapsiystävälliset hotellit.

Karon Beach – hotellit ja majoitus

Karon Beachilla on paljon hyviä majapaikkoja. Jos rahat riittävät, varma valinta on saaren rauhallisessa ja kauniissa pohjoispäässä sijaitseva Centara Grand Beach Resort Phuket, joka sijaitsee aivan rannalla (täällä ei hotellin ja rannan välissä kulje tietä kuten muualla Karon Beachilla). Upean sijainnin lisäksi hotelli kerää täydet pisteet myös komeilla uima-altaillaan, jotka muistuttavat melkein jo vesipuistoa.

Upeat, varsinkin lasten makuun olevat uima-altaat löytyvät myös edellistä huomattavasti edullisemmasta Phuket Orchid Hotelista.

Isoille hotelleilla kivaa vaihtelua tuo puolestaan viehättävä, konstailemattoman tyylikäs pikkuhotelli In on the Beach. Uima-allas ja kaikissa huoneissa parveke merinäköalalla. Sijaintikin on täydellinen Karon Beachin rauhallisessa pohjoispäässä. Tämän lähemmäksi rantaa ei Karonilla pääse (paitsi edellä mainitussa Centara Grand Beach Resortissa).

Katso lisää vinkkejä ja hotellitarjoukset Karon Beachille

Karon Beach – ravintolat

Karonin temppeli. Phuket, Thaimaa. Kuva: S-F / Shutterstock.com

Karon Beachin ravintolakeskittymä on rannan pohjoispäässä Soi Centara -kujalla, melkein liikenneympyrän vieressä. Varma valinta on esimerkiksi Karon Cafe, mukava pikkuravintola, joka tunnetaan mehukkaista pihveistään. Laatuunsa nähden pihveillä on erinomainen hinta–laatusuhde. Tarjolla myös waguy-nautaa. Kokeilemisen arvoinen on myös ravintolan aamiaisbuffet.

Toinen ravintola-alue on Karon Beachin eteläosissa lähellä Phuket Orchid -hotellia. Suositeltava ravintola on esimerkiksi tyylikäs, grilliruokiin erikoistunut EAT Bar & Grill, jota luotsaa kunninanhimoisesti ruotsalainen keittiömestari.

Lisää ravintoloita löytää aivan rannan eteläpäästä kadulta, joka johtaa Kata Beachin alueelle.

Sunnuntaibrunssilla kannattaa käydä perheen kanssa Hilton Phuket Arcadiassa, jonka brunssikin on nimetty The Sunday Family Brunch.

Karon Beach – kokemuksia

Karon Beachin vinkkejä ja kokemuksia kirjoitti matkailutoimittaja Antti Helin, joka on julkaissut Thaimaasta useita teoksia, viimeisimpänä opaskirjan Tripsteri Thaimaa, jonka voi tilata kätevästi netistä.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!