Kamala Beach – nimestään huolimatta yksi Phuketin mukavimmista

Kamala Beach -ranta – mahdollisimman rauhallisesta kohtaa kuvattuna. Phuket, Thaimaa. Kuva: Joey Santini / Shutterstock.com

Kamala Beach on komea ja tunnelmaltaan leppoisa ranta, yksi Phuketin mukavimmista. Täällä eletään jatkuvasti rannan läheisyydessä, sillä pieni kauppakujakin on rantaa reunustavalla kävelypolulla.

Kamalan rantakallioilla sijaitsee niin sanottu Miljonäärien maili, huvila-alue, jolta monet rikkaat ja kuuluisat (huhujen mukaan myös Madonna) ovat ostaneet itselleen loma-asunnon.

Kamalalla on kätevä käydä myös päiväretkellä: rannalla on useita yleisiä suihkuja, joissa voi 20 bahtia vastaan pestä merivedet iholta.

Kamala Beach tunnettiin pitkään erityisesti perheiden ja eläkeläisten leppoisana rantana, mutta ranta sai aikamoisen piristysruiskeen, kun Kamalaan rantautui Ibizasta tuttu beach club Cafe del Mar.

Katso hotellitarjoukset Kamala Beachille

Kamalan nähtävyydet

Kamala Beach. Phuket, Thaimaa. Kuva: Denis Costille / Shutterstock.com

Kamala Beachin suosituin nähtävyys on suureellinen kulttuurishow Phuket FantaSea, jota saavutaan katsomaan ympäri saarta. Thaimaalaisia tansseja ryydittävät näyttävät erikoisefektit.

”Autioranta” Laem Sing

Rakentamiselta säästynyt pikkuranta Laem Singh sijaitsee Kamalan lähellä. Kuva: Mikhail Gnatkovskiy / Shutterstock.com

Lyhyen ajomatkan päässä Kamala Beachin ja Surin Beachin välissä on kaunis Laem Sing, josta on tosin tullut hyvin suosittu päiväretkien kohde. Autionrannan tunnelman sijaan täällä pääsee nauttimaan vaikka vesipiipun polttelusta.

Hotelleja ei ole, mutta rantatuoleja sekä ruoka- ja juomakioskeja sitäkin enemmän.

Kamala Beach – ravintolat

Grill Bill
Miksi: Hyvät liharuuat. Ribsejä on kehuttu saaren parhaiksi.
Missä: Kamalan keskustassa.

Kamala Bakery
Miksi: Tuoreita leivonnaisia. Tarjolla voileipiä, patonkeja, pasteijoita ja kakkuja. Kahdeksalta aamulla avaama leipomo on mainio myös aamiaispaikkana.
Missä: Kamalan pääkadulla, pankin vieressä.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!