Phuketin paras räätäli

Jaspal Singh räätäli Phuket
Räätäliketjun omistaja Jaspal Singh antaa puvuille takuun: Rahat saa takaisin, jos lopputulokseen ei ole sataprosenttisen tyytyväinen. Kuva: Antti Helin

Haluatko teettää puvun Phuketissa? Luotettava paikka on Jaspal Tailors, joka aloitti yli 20 vuotta sitten. Räätälillä on eri puolilla Phuketia seitsemän liikettä (Patongilla, Katalla, Karonissa, Kamalalla ja Bang Taossa) ja yksi Khao Lakissa. Jaspal ei kilpaile hinnalla vaan laadulla.

Laadun takeena on se, ettei Jaspal Tailors käytä sisäänheittäjiä – asiakkaita riittää muutenkin. Monet asiakkaat palaavat vuodesta toiseen. Vaatturiliike käyttää omia ompelijoita, joilta onnistuvat sekä miesten puvut että naisten mekot. Puvut maksavat 4000–12 000 bahtia ja mekot 2000–20 000 bahtia. Hintaerot johtuvat kankaasta, kannattaa panostaa hyvään kankaaseen, halvemmat kuluvat ja nukkaantuvat.

Moni on teettänyt Jaspalilla häämekkonsa – varaa viikko aikaa. Vaikeatkin tilaukset onnistuvat: kerran taikuri kävi teettämässä oman esiintymisasunsa salataskuilla.

Omistaja lupaa töille tyytyväisyystakuun

Jaspal Tailors räätäli Phuket
Kiitoskortti tyyväiseltä hääparilta, joka teetti hääasunsa Jaspalilla.

Jaspal Tailorin omistaja, herra Jaspal Singh, lupaa töille täyden takuun: jos ei ole sataprosenttisen tyytyväinen, saa rahat takaisin.

Jaspal kuuluu Thaimaan sikhi-vähemmistöön, kuten monet muutkin vaatturit. Hänen vanhempansa muuttivat Intiasta Bangkokiin, jossa avasivat kangaskaupan. Myöhemmin bisnes muutti Phuketiin ja laajeni räätälitoimintaan. Nykyisin Jaspal omistaa räätäliketjun lisäksi hotellin ja saaren parhaana pidetyn intialaisravintolan.

Varaa puvun tekemiseen 2–3 sovitusta, jotta puku istuu täydellisesti. Sovitukset voi sopia myös omalle hotellille.

Puvun lisäksi kannattaa teettää paitoja, 900–1200 bahtia. Mittatilauksena tehty paita näyttää päällä uskomattoman hyvältä.

Puvun teettäminen on helppoa – sopivaa mallia voi etsiä liikkeiden katalogeista. Lue ohjeet, miten teettää hyvä puku.

Jaspal Tailors – yhteystiedot

Jaspal Tailors räätäli Phuket
Älä anna ulkonäön hämätä – Bangla Roadin kauppa ei ole ulkoa päin kummoisen näköinen.

Jaspal Tailorsilla on Phuketissa seitsemän liikettä. Ei ole suurta merkitystä, missä liikkeessä käy – kunhan omastaan löytää itseään miellyttävän kankaan.

Pääliike on Patong Beachin Bangla Roadilla – samalla kujalla kuin suomalainen Midnight Sun -ravintola.

Karon Beachilla on neljä liikettä. Yksi sijaitsee rantakadulla hotelli Karon Sea Sandsin yhteydessä, toinen ravintolakadulla, joka lähtee rannan pohjoispäädystä liikenneympyrästä sisämaahan päin, kolmas rannan eteläpäässä stadionin vieressä ja neljäs samalla kadulla Orchid-hotellin kanssa.

Kata Beachin liike on Casa del Sol -hotellin vieressä. Bang Tao Beachin liike löytyy Sunwing-hotellin lähettyviltä. Myös Surin Beachilla on liike.

Kamala Beachin liike sijaitsee Foxtail Plazalla.

Khao Lakin liike sijaitsee Nang Thongissa pienellä Sawasdee Plaza -ostarilla.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi