Pattayan ostokset

Pattaya on Thaimaan monipuolisimpia ostoskohteita.

Pattayan ostoskeskukset

Terminal 21 on matkailuteemainen ostoskeskus. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Mr. Piya Meena / Shutterstock.com

Central Festival Pattaya – Pattayn suurin ostoskeskus

Miksi: Pattayan suurin ja kaunein ostoskeskus. Ostosten tekemisen lisäksi täällä kannattaa käydä syödä tyylikkäällä Food Loft -ruokatorilla. Myös elokuvateatteri löytyy.

Missä: Keskellä Pattaya Beach Roadia.

Terminal 21 – Pattayan uusin ja hauskin ostoskeskus

Miksi: Uudehko ostoskeskus on koristeltu maailman eri metropolien tyyliin. Kauppoja ja paljon ravintoloita.

Missä: Pattaya Beachin eteläpäässä lähellä Wong Amartia, sisämaassa Pattaya 2nd Roadilla.

Royal Garden Plaza – otoskeskus täynnä tekemistä lapsille

Miksi: Mukavan pieni ostokeskus, jonka kakkoskerros on varattu viihteelle. Täältä löytyvät kummallisuuksia esittelevä Ripley’s -museo sekä kummituslinna ja vahakabinetti. Kolmannessa kerroksessa on siisti ja tyylikäs ruokatori Food Wave, jossa on mukava kokeilla ruokia ympäri Aasiaa.

Missä: Pattaya Beach Roadin eteläosassa.

Avenue Pattaya – pieni lifestyle mall

Miksi: Kauppoja on nirkoisesti, mutta palveluihin kuuluvat elokuvateatteri, keilarata ja kuntosali. Villa Supermarketista löytyy laaja valikoima länsimaisia elintarvikkeita.

Missä: Pattaya 2nd Roadilla.

Mike Shopping Mall – aasialaista tunnelmaa

Miksi: Edullisia ostoksia ja aasialaista tinkimistunnelmaa.

Missä: Pattaya Beach Road Soi 11 ja 13 välissä.

Pattayan iltatori – Thepprasit Road Night Market

Miksi: Perjantaista sunnuntaihin käytävillä iltamarkkinoilla (kello 17–23) on tarjolla trendivaatteita, sisustustavaroita ja leluja.

Missä: Thepprasit Roadilla.

Pattayan kelluva tori – Floating Market

Pattaya Floating Market eli ”kelluva tori”. Kuva: A. Punpleng / Shutterstock.com

Miksi: Floating Market on Pattayan hauskin paikka ostaa tuliaisia. Kelluvat markkinat on rakennettu muistuttamaan perinteistä thaimaalaista puutalokylää, joka on rakennettu kanavien varrelle. Muovisen turistirihkaman lisäksi myynnissä on eri puolella Thaimaata tehtyjä perinnetuotteita.

Missä: Perille pääsee taksilla tai markkinoiden omalla punaisella bussilla, joka kulkee markkinoiden, Jomtienin ja Pattayan 2 Roadin välillä.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

1 KOMMENTTI

  1. Let´s Relax Pattayan Nua liikenne ympyrässä. Ottakaa yhdistelmä jossa jalka, käsi sekä niska hieronta. 1,5 tuntia. Hinta 700 bahtia. Yöunet ovat taattu sen jälkeen. Jomtienilla ottaa Menuetin eli suomalaisravintolaa vastapäätä hieronnat. Hyviä hieronta paikkoja on monta. Jomtien 2nd Roadin – Dongtan Police Boxin välissä. Beach roadilla on muutama hyvä, esim. Grand Jomtien Palacen ja Chayapruki tien välissä. Kujalla eli thaiksi Soi on yleensä huonoa hierontaa Jomtienilla. Kesällä saa ainakin buakhaolla Pattayalla jalkahieronnat 100 bahtia ja hieronta on hyvänlaatuista.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi