Bangkok lasten kanssa

Lumpini Park. Bangkok, Thaimaa. Kuva: Littlewormy / Shutterstock.com

Bangkok on täynnä elämyksiä myös perheille. Kukapa lapsi ei innostuisi ajelusta pärisevällä tuktukilla?

Temppeleistä tenavat pitävät eniten Wat Posta, jonka 46 metriä pitkä, makaava jättiläis-Buddha tuo mieleen Gulliverin tarinat. Ihmettelemistä on taruolennoissa, joita lymyilee temppelin pihamaalla.

Akvaario Siam Ocean World

Sea Life Bangkok Ocean World Aquarium. Bangkok, Thaimaa. Kuva: I Viewfinder / Shutterstock.com

Hienossa Siam Ocean World -akvaariossa pääsee kävelemään läpinäkyvässä putkessa haiden ja rauskujen keskellä. Akvaario on tosin aika kallis – aikuisilta 25 euroa ja lapsilta 20 euroa. Huomattavasti edullisemmat meriakvaariot löytyvät Thaimaasta esimerkiksi Pattayalta, Phuketista ja Chiang Maista.

Akvaario sijaitsee Siam Paragon ostoskeskuksessa, jonka kolmannessa kerroksessa kannattaa käydä myös ihailemassa urheiluautoja.

Vahakabinetti Madame Tussaud’s

Bruce Lee poseeraa Madame Tussaudin vahakabinetissa. Bangkok, Thaimaa. Kuva: Bangkokhappiness / Shutterstock.com

Läheisen Siam Discovery -ostoskekuksen yläkerrassa on Madame Tussauds’n vahamuseo.

Bangkokin leikkipuistot

Lumpini-puistossa voi leikkiä koko perheen voimin Jurassic Parkia: Bangkokin keskuspuistossa löntystelee suuria varaaneja. Puistossa on hiekkalaatikko ja leikkilinna, jossa kiipeillä.

Edellistäkin parempi leikkipuisto löytyy Queen Sirikit -puistosta, joka sijaitsee Emporium-ostoskekuksen vieressä (BTS Phrom Phong).

Eläintarha Dusit Zoo (suljettu)

Dusit Zoo, Bangkok, Thaimaa. Kuva: Sek Samyan / Shutterstock.com

Kaupungin eläintarha, Dusit Zoo, oli mukava ja yllättävän hyvin hoidettu kohde, mutta eläintarha suljettiin vuoden 2018 lopulla osana Dusitin alueen uudistusta.

Päiväretki Ayuttyahan rauniokaupunkiin

Päiväretkikohteista lastenkin mieleen on Ayutthaya, jossa pääsee seikkailemaan kuin Indiana Jones jännittävillä temppelinraunioilla.

Bangkokin parhaat ravintolat perheille

Erityisen lapsiystävällisiä ravintoloita Bangkokissa ei ole – mutta lapset otetaan kyllä avosylin vastaan kaikissa ravintoloissa.

Kokemuksia Bangkokista lasten kanssa

Kerro omat vinkkisi, mitä perheiden kannattaa Bangkokissa nähdä ja kokea? Mistä omat lapsesi ovat pitäneet?

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi