Evergreen Hua Hin – Hua Hinin golfhotelli

Evergreen Hotel huone Hua Hin Thaimaa
Evergreenissä tavallisetkin huoneet ovat tilavat. Kuva: Antti Helin

PÄIVITYS: Juha Rouhiala menehtyi muutama vuosi sitten onnettomuudessa, mutta Evergreen jatkaa hänen viitoittamallaan tiellä.

Miten syntyy viihtyisä majatalo? Kysykää Thaimaan Hua Hinissa sijaitsevan Evergreen Boutique Hotelin omistajalta Juha Rouhialalta. Hän perusti sellaisen majatalon, jollaisessa itse haluaisi asua. Uima-altaan ympärille kahteen kerrokseen sijoitetut kahdeksan huonetta ovat viiden tähden tasoa mutta tunnelma on rento.

”Jos on vuokrannut kaveriporukalla koko majatalon, niin allasbileet voi pitää vaikka kello kolmelta aamulla”, Rouhiala lupaa. Aamiaistakin saa koska vaan – myös viskillä ja konjakilla.

Valtavat huoneet ja hyvä palvelu

Oikeastaan tunnelmalliset huoneet ovat parempia kuin viiden tähden hotelleissa – ne ovat valtavia. Useammin kuin kerran ovat uudet asiakkaat palanneet huoneesta vastaanottoon sanomaan, etteivät he sviittiä varanneet. Eivätkä he varanneetkaan, mutta Evergreenin pienemmilläkin huoneilla on kokoa 35 neliötä. Sviitit ovat liki tuplasti suuremmat.

Kokemuksen kruunaa mukava henkilökunta, joka on ollut Rouhialalla pitkään töissä. Sitä parempaa taetta majatalon mukavuudelle ei ole kuin että henkilökuntakin viihtyy.

”Monet henkilökunnasta ovat olleet töissä viiden tähden hotelleissa. Vaikeinta on ollut saada heidät suhtautumaan asiakkaisiin rennosti. Ajatukseni on, että asiakkaat ovat kavereita. Heidän eteensä tehdään kaikki mahdollinen, mutta ei heille kuulu pokkuroida”, Rouhiala sanoo.

Evergreen on golfaajien suosikki

Asiakkaiden enemmistö on golfaajia. Pelireissut järjestyvät majatalon kautta. Evergreenin kautta saa Black Mountain -kentän greenfeestä 30 prosentin alennuksen ja Lake View’n hinnasta puolet pois.

Pelipäivän jälkeen Evergreenin viihtyisällä allas- ja loungealueella rentoutuessa mieleen nousee kysymys: miksei tällaisia majapaikkoja ole enemmänkin?

Missä: Hua Hin Soi 47. Majatalo sijaitsee keskustan pohjoispuolella rantaosuudella, joka ei sovi uimiseen. Uimarannalle on kävelyä puolitoista kilometriä. Majatalon tuktuk kuskaa asiakkaita ilmaiseksi sekä rannalle että keskustaan.

Vieressä: Parinsadan metrin päässä on useita viihtyisiä ravintoloita kuten vanhaan puuhuvilaan tehty klassikkoravintola Baan Itsara.

Mitä maksaa: Talvisesonkina normaalit huoneet 3600 bahtia ja sviitit 4200 bahtia, kesällä puolet halvemmalla.

Katso tarjoukset Evergreen-hotelliin.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi