Vauvan kanssa Thaimaassa

Thaimaassa on varsin helppoa matkustaa vauvan kanssa. Lomakohteiden kaupoista löytää vaippoja ja monenmerkkisiä äidinjuomakorvikkeita (jauheena).

Purkkiruokavalikoima on kapea, mutta monet riisiannokset taipuvat helposti lastenruuaksi. Pikkulasten herkkua on etenkin sitcky rice, paakkuuntuva, hieman makea riisi, jota voi syödä käsin. Tuoreita hedelmiä on tarjolla monenlaisia.

Vesijohtovesi on varsin hyvälaatuista: vaikka sitä ei kannatakaan juoda, ei tarvitse olla huolissaan siitä, että vauva sitä vähän suihkutettaessa hörppäisikin.

Lasten terveys Thaimaassa

Suosituimmissa turistikohteissa on hyvät, kansainvälisen tason sairaalat. Mahdollisuus sairastua trooppisiin tauteihin on hyvin pieni.

Tärkeintä on suojata lapset auringonpaahteelta. Pidä pikkulapset varjossa päivän polttavimmat tunnit kello kymmenestä kolmeen. Kaikissa keskihintaisissa hotelleissa on ilmastointilaitteet, joten kuumuutta pääsee aina pakoon viileään huoneeseen.

Thaimaalaiset ovat hyvin lapsirakkaita, joten kannattaa varautua siihen, että pieni pellavapää kerää paljon huomiota ja ventovieraatkin haluavat nostella lasta. Huomiolla on hyvätkin puolensa: vanhemmat saavat illallisrauhan, kun ravintolan henkilökunta viihdyttää pienokaisia.

Vauvan kanssa lentokoneessa

Pitkää lentoa Thaimaahan on turha pelätä: Vauvat tapaavat nukkua suurimman osan lentomatkasta. Tuttipullon imeminen nousujen ja laskujen aikana tasoittaa ilmanpaineen korvissa.

Thaimaa onkin loistava paikka lähteä vaikka äitiyslomakuukausiksi.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi