Luottokortit Thaimaassa

Luottokortilla saa Thaimaassakin käteistä automaateista. Pankkiautomaatteja löytyy helposti kaikista Thaimaan suosituista matkakohteista. Kuva: Sorbis / Shutterstock.com

Luottokorteilla voi maksaa Thaimaan hotelleissa, ostoskeskuksissa ja suurimmassa osassa ravintoloita. Myös monet palvelut, kuten sukelluskeskukset ottavat vastaan luottokortteja. Yleisimmin toimivat Visa ja Mastercad. American Express käy harvemmin.

Kannattaa tosin huomioida, että varsinkin pienemmillä saarilla hotellit, sukelluskeskukset ja muut palvelut saattavat lisätä luottokorttimaksujen loppusummaan muutaman prosentin lisän.

Luottokortin kopioiminen Thaimaassa

Luottokortilla maksaessa kannattaa varoa huijauksia. Pidä silmällä, mitä kortille tehdään. Tarkista myös, että kuitissa ilmoitetaan oikea summa. Luottokorttihuijaukset – etenkin korttitietojen kopioiminen – ovat valitettavan yleisiä.

Jos haluat pelata varman päälle, maksa enimmäkseen käteisellä ja käytä korttia vain kun on pakko tai voit varmasti luottaa henkilökuntaan. Monissa hotelleissa vaaditaan luottokortin näyttämistä vastaanotossa sisäänkirjautuessa.

Rahan nostaminen pankkiautomaatista luottokortilla

Luottokorteilla on helppo nostaa rahaa. Pankkiautomaateissa on ohjeet englanniksi. Pankkiautomaatteja on melkein kaikissa turistikohteissa, poikkeuksen tekevät vain syrjäisimmät saaret. Kortilla nostamisesta veloitetaan parin euron nostopalkkio.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi