Siamese Studio – hotellisuositus golfareille Bangkokissa

Hotelli on ulkoa pelkistetyn moderni. Auto ei kuulu hintaan 🙂 Kuva: Siamese Studios

Thaimaassa parhaillaan harjoitteleva golfammattilainen Peter Puhakka antaa golfareille hotellisuosituksen Bangkokiin. Golfarit testasivat pienen Siamese Studio -hotellin Rama IX -alueella.

Hotellin sijainti on hieman syrjässä Bangkokin turistikeskuksista mutta kätevän taksi- tai ajomatkan päässä lentokentältä ja golfkentiltä – ja Bangkokin paikallisista iltaelämän keskuksista, kuten RCA:sta. Täällä ei jämähdä ydinkeskustan ruuhkiin!

Metrolla pääsee liikkumaan hotellilta vaivattomasti ympäri Bangkokia.

Sympaattinen pikkuhotelli

siamese studio bangkok
Täällä kelpaa asustaa. Kuva: Siamese Studios

”Ensimmäiset päivämme Thaimaan-reissusta vietimme Siamese Studio -nimisessä hotellissa Bangkokin Rama 9 -alueella. Pienehkö hotelli viihtyisällä ravintolalla on ainakin juuri minun mieleeni, varsinkin paljon hälinää omaavassa Bangkokissa. Hotelli on uudehko, joten huoneet olivat virheettömässä kunnossa. Tilastakaan ei ollut kahdella hengellä pulaa, eritoten wc- ja suihkutilat ansaitsevat ison plussan.”

Helppo liikkua golfkentille

”Meille pelaajille liikkuminen golfkentälle on tärkeää, joten asuinpaikan sijainti ruuhkaisessa kaupungissa on melkoisen olennaista. Ison moottoritien ollessa heti kulman takana liikkuminen nopeutuu huomattavasti, mikä oli hyvä tekijä meidän kannaltamme. Koin myös, että ulkona ei ollut kauheaa hälinää ollut öisin, joten rauhassa sai yönsä nukkua.”

Viihtyisä ravintola

”Alakerran ravintolassa on yksi mielenkiintoinen yksityiskohta: ruokailutilat ja keittiö ovat samassa avotilassa. Itse koen vapauttavaksi, että ruoka tehdään silmieni edessä ja näen kaiken, mitä keittiössä tapahtuu. Harvassa paikassa olen törmännyt samaan järjestelyyn. Kun vielä kaikki syömämme ruoka oli erittäin hyvää, niin mikäs siinä on ihmislapsen ollessa.”

Yhteenveto

”Kokonaisarvosana hotellista on kaikin puolin reilusti kiitettävän puolella. Tämänkokoisessa hotellissa hyvin tehty toteutus tilan ja viihtyvyyden suhteen. Sen lisäksi pienemmissä hotelleissa on yleisesti “kotoisempi” tunnelma. Ainut mieleen juolahtava miinus on ehkä isojen matkalaukkujen kanssa kulkiessa jyrkkä sisäänkäynti. Hieman saattaa mennä taiteiluksi kaikkien kamojen kanssa. Suosittelen!”

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi