Golf Bangkokissa

Oil Thaimaa naisgolf
Hathaikarn Wongwaikijphaisal eli Oil kertoo golfvinkkinsä Bangkokiin. Kuva: Oil

Myös Bangkokissa pääsee pelaamaan golfia. Ja hyvin pääseekin. Aivan keskustassa voi hioa lyöntejään driving rangeilla, ja keskustan ulkopuolelta löytyy niin erinomaisia golfkenttiä kuin harjoituskeskuksiakin.

Tunnetuimmat harjoituskeskukset ovat 42 Tee Off lähellä Ekkamain BTS-asemaa, RCA Range lähellä Royal City Avenueta ja All Star Golf Complex, joka sijaitsee Pracha U Tid Roadilla.

Bangkokin golfkohteista meille kertoi lahjakas thaimaalaisen naisgolfin lupaus Hathaikarn Wongwaikijphaisalia, joka tunnetaan lempinimellä Oil. Hänen pelejään voi seurata pelaajan Facebook-sivun kautta.

Mitkä ovat suosikkirangejasi Bangkokissa?

”Ehdottomasti Thana City Golf & Sports Club. Se eroaa tarjonnaltaan kaikista muista paikoista. Se on esimerkiksi paljon yksityisempi kuin muut ranget, jotka ovat paljon kaupallisempia. Voin keskittyä omaan peliini ilman häiriötekijöitä tai keskeytyksiä. Siellä on myös hyvä harjoitella putteja ja chippejä. Toinen ensiluokkainen driving range on Phothalai Golf Park, mutta se on hieman kalliin puoleinen.”

Entä mitä golfkenttiä suosittelisit Bangkokissa tai lähiympäristössä?

”Tykkään pelata Muang Kaew Golf Coursella ja Krungthep Kreetha Golf Coursella. Ne ovat haastavia ja erinomaisessa kunnossa. Hyviä, perinteisiä thaikenttiä ovat Royal Thai Army Golf Course ja Royal Hua Hin, jotka ovat eksoottisia ja perinteisiä thaityylisiä kenttiä monilla kulttuurisilla erityispiirteillä.”

Entäpä suosituksesi Bangkokin golfkauppoihin?

”Kannattaa käydä Thaniya Plazassa, joka sijaitsee Silomilla. Siellä on kaikkea! Koko nelikerroksinen ostoskeskus on lähes kokonaan omistettu golfiin liittyville laitteille ja tarvikkeille. Sieltä löytää varmasti kaiken etsimänsä.”

”Suosittelen lämpimästi myös  All Star Golf Complex -harjoituskenttää, jossa on paljon golfkauppoja. Mailoja pääsee kokeilemaan harjoitustiloissa, ja se on jotain mitä Thaniya Plaza ei tarjoa.”

Olet valmistunut Assumption University of Thailand (ABAC) -yliopistosta. Tarjosiko ABAC hyvät tilat nuorelle pro-golfarille?

”ABAC:illa on todella hyvät tilat urheiluun. Jos yliopistolla olisi vielä ollut erityinen opinto-ohjelma golfareita ajatellen, olisi se ollut erinomainen paikka opiskella ja treenata. Siellä on hyvä kuntosali, uima-allas, useita tenniskenttiä, sauna ja edullisia huoneistoja lähellä.”

Missä harjoittelit golfia ABAC:issa opiskellessasi?

”Harjoittelin Krungthep Kreetha Golf Coursella ja Muang Kaew Golf Coursella, jonka jäsen olen ja joka sijaitsee lähellä kotiani ja kampusta. ABAC:illa on kaksi kampusta: toinen on Bang Nassa lähellä Suvarnabhumin lentokenttää ja toinen on Ramkamhaeng Roadilla. Bang Na -kampuksen lähellä on suuri golfkenttä nimeltään Kiarti Thanee Country Club, joka tarjoaa myös hyvät tilat pelaamiseen ja harjoitteluun. Siellä yleensä harjoittelin ABAC:ssa opiskellessani.”

Voiko ABAC:ia suositella paikkana, jossa voi yhdistellä opiskelun ja golfin peluun?

”ABAC on hyvä paikka urheilla ja opiskella, koska sillä on hyvin monipuoliset liikuntatilat. Varsinkin Bang Na -kampuksella on monipuoliset urheilumahdollisuudet, kuten tennis-, squash- ja sulkapallokentät sekä uima-altaat.”

Elämä ei tietenkään ole pelkkää golfin peluuta. Miten vietät vapaa-aikaa? Onko sinulla suosikkipaikkoja Bangkokin yössä?

”Vapaa-aikani tykkään katsoa elokuvia ja lukea kirjoja. Toki vietän viikonloppuisin myös aikaa ystävien kanssa. Klubeilla käyn aika harvoin, mutta suosikkejani on Route 66 -yökerhossa RCA:ssa. Se on erittäin suosittu paikka ja minusta hyvin kansainvälinen – paikalla on monenlaisia ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Musiikki on erinomaista ja paikalla on aina myös live-bändejä.”

”Jos etsit enemmän thaimaalaista menoa, hyvä paikka on Thonglorilla sijaitseva Funky Villa. Tai jos etsit enemmän ulkomaista tunnelmaa, Sukhumvit Soi 31:llä sijaitsee Levels Club. Kaikki nämä paikat takaavat hauskan illan!”

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi