Karon Sea Sands – mainio perhehotelli

Hyvä perhehotelli Phuket
Karon Sea Sandsin pitkä allas kutsuu rentoutumaan. Kuva: Karon Sea Sands

Etsitkö Phuketista kaunista ja kotoisaa perhehotellia, jossa on tyylikkäät, tilavat huoneet ja iso uima-allas?

Sellainen on Karon Sea Sands.

Hotellia kuvaa parhaiten sanoilla kotoisa, viihtyisä ja mutkaton. Vaikka hotelli on tyylikäs, puuttuu sieltä luksushotellin jäykistely. Täällä ei tarvitse olla lasten kanssa varpaillaan. Mukava tunnelma johtuu osin siitä, että rakkaudella hoidettu hotelli on perheomistuksessa.

Jo huoneeseen ensi kertaa astuminen on ihastuttava kokemus: deluxe-huoneissa kukkia on siroteltu joka puolelle: eteisen pöydällä, sängyn päälle, jopa kylpyhuoneen lattialle.

38 neliön huoneet ovat erittäin tilavat, samoin kylpyhuoneet, joissa on suihkun lisäksi kylpyamme. Huoneissa on parvekkeet ja päiväpetit, kaapelitelevisiot (löytyy lastenkanavia), hiustenkuivaajat ja vedenkeittimet.

Kaikki huoneet ovat saman kokoiset, ero on lähinnä siinä, että alakerran pool access -huoneiden parvekkeilta voi pulahtaa suoraan altaaseen. Parvekkeilla on tukevat kaiteet lapsia varten.

Hyvä perhehotelli Phuket
Huoneet ovat erittäin tilavat. Kuva: Karon Sea Sands

Lisäksi tarjolla on muutama valtava perhehuone, joissa on suuri olohuone, keittonurkkaus ja kaksi makuuhuonetta.

Hotellin palmujen reunustama allas on pitkä ja vehreä. Pikkulapsille on oma pieni lastenaltaansa, jota varjostaa suuri kärpässienikatos. Vesiliukumäkeä ei ole.

Kooltaan Karon Sea Sands on keskikoon hotelli. Huoneita on 89, mutta tunnelma on leppoisa ja viehättävä kuin paljon pienemmässä paikassa.

Karon Sea Sands – palvelut

Hotellilla on useita ravintoloita: thaimaalainen, pihviravintola ja intialainen. Jälkimmäinen, Navrang Mahal, on Phuketin kaiketi paras intialainen ravintola, ja siellä kannattaakin käydä syömässä, vaikkei hotellissa asuisikaan. Hotellin spa on kerännyt kehuja. Myös pieni kuntosali ja sauna löytyvät.

Karon Sea Sands on suomalaisten suosiossa – jopa siinä määrin, että sesongin aikana torstaisin ja lauantaisin aulabaarissa on ollut iltaisin suomalainen karaoke.

Karon Sea Sands sopii lapsiperheille

Phuket hotellit lapset
Lastenallasta koristaa jättisieni. Kuva: Karon Sea Sands

Perheiden lisäksi hotelli sopii tunnelmaltaan ja palveluiltaan erinomaisesti 50+ –matkailijoille. Hotellilla on varattuna kaksi huonetta liikuntaesteisille matkailijoille.

Karon Sea Sands – sijainti

Karon Sea Sands sijaitsee nimensä mukaisesti Phuketin Karon Beachilla.

Sijainti on erinomainen: Hiekkarannalle päästäkseen on vain ylitettävä rantatie. Karonin ravintola-alue on hotellin vieressä, joten lasten kanssa ei kerry pitkää matkaa, jos haluaa vaihtelua hotellin ravintoloille.

Perheiden suosima Karon Beach on Phuketin mukavimpia rantoja: Samaan aikaan sopivan rauhallinen ja eläväinen. Ravintolavaihtoehtoja on useita, mutta ravintola-alueen ulkopuolella tunnelma on hyvin rauhallinen. Samoin pitkältä rannalta löytää aina omaa rauhaa halutessaan.

Karon Sea Sands – hinta

Hinnat vaihtelevat sesongista riippuen alkaen 50 euroa. Hotelli on myös suomalaisten pakettimatkatoimistojen listoilla. Varaa huone Karon Sea Sandsista.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi