Miten löytää halvat lennot Thaimaahan?

Suvarnabhumin lentokenttä. Bangkok, Thaimaa. Kuva: Photo APS / Shutterstock.com

Miten löytää halvat lennot Thaimaahan?

Finnair lentää Helsingistä suoraan Thaimaahan, mutta Finnair ei ole useinkaan edullisin tapa lentää Thaimaahan – paitsi silloin, kun löytää Hulluilta päiviltä Finnairin edulliset tarjouslennot Bangkokiin.

Lentotarjoukset Bangkokiin

Bangkokin lentoja varatessa kannattaa tsekata lentohakukoneiden – kuten yhteistyökumppanimme Momondo – lentotarjoukset Bangkokiin. Lentoja löytää 600 eurolla ja jopa alle myös vilkkaimmalla turistikaudella.

Turkish Airlinesin lennot Bangkokiin

Turkish Airlines on yksi edullisimmista ja parhaista Thaimaahan lentävistä lentoyhtiöistä. Kuva: Tigristiara / Shutterstock.com

Kannattaa katsastaa myös etenkin Turkish Airlinesin lennot Bangkokiin, sillä ne ovat usein Finnairia edullisemmat, ja yhteydet välillä Helsinki-Istanbul-Bangkok ovat näppärät.

Turkish Airlinesin hyviin puoliin kuuluu sekin, että matkatavaroita saa pakata 30 kilon edestä, jos jostain ihmeen syystä matkalleen tarvitsee paljon tavaraa.

Välilaskusta huolimatta lentokokemus on Turkish Airlisilla usein Finnairia parempi: ruoka on järjestään herkullista eikä juomatarjoilukaan jätä kylmäksi. Myös turistiluokan viihdetoiminnot ovat huippuluokkaa.

Turkish Airlinesin hintoja voi verrata Finnairiin ja kaikkiin muihinkin lentoyhtiöihin Momondon suomenkielisellä sivulla.

Matkatoimistojen charter-lennot Thaimaahan

Suuret suomalaiset matkatoimistot lennättävät asiakkaitaan omilla koneillaan pakettimatkoille. Usein on myös mahdollista ostaa matkatoimistoilta pelkät lennot Thaimaan pakettimatkakohteisiin kuten Phuketiin tai Krabille.

Pakettimatkat Thaimaahan

Vaihtoehtona on tietenkin myös ostaa pakettimatka Thaimaahan. Usein pakettimatkat tulevat edullisemmiksi kuin lentojen ja hotellien varaaminen erikseen. Huonona puolena on toki se, että on pakettimatkat suuntautuvat Thaimaan suosituimpiin lomakohteisiin, jotka saattavat tuntua joistain matkailijoista turhankin ”turistisilta”.

Pakettimatkoja Thaimaahan myyvät kaikki suomalaiset matkatoimistot.

Kokemuksia Thaimaan-lennoista

Tämän sivun kirjoittamisessa on auttanut avustajamme Saritta Duhamel, joka on suuri Turkish Airlines -fani. Turkish Airlines on kieltämättä useimmiten mainio lentoyhtiö, muttei aina. Kapteenilla on ollut monenlaisia kokemuksia Turkish Airlinesista.

Lue lisää Thaimaan parhaista matkakohteista.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!