Koh Tao – hotellit ja majoitus

Koh Tao, Thaimaa. Kuva: Kim Wutimet / Shutterstock.com

Varmin valinta majoittumiseen on Haad Sairee, jolle on keskittynyt suurin osa palveluista. Muualla voi olla hyvinkin rauhallista. Haad Saireen ja Ao Chalok Ban Kaon välillä kulkee hyväkuntoinen tie. Pikkurannoilta on sen sijaan usein vaivalloinen matka Haad Saireelle.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Koh Taon hotellit – luksusta ja romantiikkaa

Ko Tao Cabana €€€€

Miksi: Tyylikäs ja mielikuvituksellisen näköinen hotelli, joka sopii niin pariskunnille kuin perheillekin. Pariskunnille on romanttisia villoja ja lapsille palmujen varjossa pieni leikkialue trampoliinilla.

Missä: Aivan Haad Saireen rauhallisessa pohjoispäässä, silti lähellä rannan palveluja. Varaa hotelli.

Haadtien Beach Resort €€€

Miksi: Romanttisia ja pelkistetyn tyylikkäitä, tummasta puusta tehtyjä bungaloweja rauhallisella rannalla.

Missä: Eristyksissä upealla Haad Tien rannalla eli Shark Bayssä. Hyvät snorklausmaastot suoraan rannalta. Varaa hotelli.

Sensi Paradise €€€

Miksi: Kohtuuhintaista ja luonnonläheistä tyylikkyyttä. Sensi Paradise oli Koh Taon ensimmäisiä paremman luokan hotelleja, ja taso sekä tunnelma ovat sen kuin parantuneet. Uima-allas.

Missä: Mae Haadin vieressä rantakallioilla ja omalla pikkurannallaan. Lyhyt kävely Mae Haadin ravintoloille. Varaa hotelli.

Koh Tao – mukavat keskihintaiset hotellit

Coral Grand Resort €€€

Miksi: Ei nyt ihan niin grand, mutta yhtä kaikki hauskoja, pyöreitä mökkejä ja uima-allas.

Missä: Haad Saireen pohjoisosassa. Varaa hotelli.

In Touch €–€€€

Miksi: Sijaitsee suomalaisen sukelluskeskuksen Koh Tao Diversin vieressä. Monenhintaisia ja tasoisia huoneita. Uudessa, tyylikkäässä rakennuksessa olevat huoneet ovat hinta–laatusuhteeltaan erinomaiset.

Missä: Haad Saireen eteläpäässä. Varaa hotelli.

Koh Taon hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi