Etelä-Thaimaan aktiiviloma

Khao Lak – Khao Sok – Krabi (Railay Beach)

Tämä matka on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia lomallaan sekä leppoisasta rantaelämästä että ikimuistoisista aktiviteeteista.

Sinulla on mahdollisuus kokea Khao Lakin upeat hiekkarannat, Similan saarten maailmankuulut sukellus- ja snorklausvedet, vastailla gibboneiden kutsuihin Khao Sokin kansallispuiston viidakkopoluilla ja nauttia vuorten ympäröimän viidakkojärven huikeista maisemista.

Pääset tutkimaan tippukiviluolien ja kallioiden muodostelmia upealla Railayn niemellä, joka tunnetaan myös Aasian kiipeilyparatiisina. Raylayn rannoilta voit tehdä kätevästi päiväretkiä lähiympäristöön sekä Ko Phi Phille, Ko Hongille ja muille upeille Etelä-thaimaan saarille.

Päivä 1. Phuket – Khao Lak

Saapuminen Phuketin lentokentälle, josta on noin tunnin taksimatka Khao Lakiin.  Loppupäivä rannalla rentoutumista. Yöpyminen Khao Lakissa.

Päivät 2–3. Khao Lak

Rentoutumista tai retkiä Khao Lakin lähikohteille. Voit joko laiskotella Khao Lakin upeilla rannoilla tai lähteä snorkalus-/sukellusretkelle Similanin meriluonnonpuiston saaristoon.

Päivä 4. Khao Lak – Khao Sok

Aamiaisen jälkeen parin tunnin taksimatka Khao Sokin kansallispuistoon viidakonverhoamiiin kalkkikivikarstivuorten maisemiin. Iltapäivällä aikaa viidakkopolkujen tutkimiseen tai vaikkapa jokikelluntaan.

Päivä 5. Khao Sokin tekojärvi

Retki Khao Sokin tekojärvelle, johon tutustutaan veneen kyydissä. Pitkähäntäveneellä matkataan kauniiden karstivuorten maisemissa asumattomille viidakon peittämille seuduille, jossa majapaikka on kelluvan lautan päällä. Iltapäivällä muutaman tunnin viidakko-  ja luolaretki, jossa kuljetaan tippukiviluolan läpi. Voit vaihtoehtoisesti ottaa rennosti leiripaikassa ja meloa kanooteilla tutkimaan järveä.

Päivä 6. Khao Sok – Krabi & Railay Beach

Paluu järveltä Khao Sokiin, josta pääsee taksilla Ao Nangin rannalle Krabiin noin 2,5 tunnissa. Matkaa kannattaa jatkaa saman tien Ao Nangista pitkähäntäveneellä Railayn niemimaalle, jonne pääsee kulkemaan vain veneillä. Matka Railayn rannalle kestää n. 45 minuuttia. Loppupäivä nautiskelua rantatunnelmista upeissa karstivuorimaisemissa.

Päivät 7–10. Railay Beach

Railay on Thaimaata kauneimmillaan ja kalliokiipeilijöiden sekä aktiivimatkaajien paratiisi. Voit vuokrata täällä merikajakkeja, patikoida luolille sekä upealle näköalapaikalle ja karstivuorten syleilyssä olevaan laguuniin. Voit myös snorklata kirkkaissa vesissä ja suorittaa sukellus- tai kiipeilykursseja.

Railayltä käsin voit myös tehdä kätevästi päiväretkiä Phang Nga Bayn upeaan saaristoon.

Päivä 11. Krabi – Bangkok

Paluu lento Krabin lentokentältä Bangkokiin. Loppupäivä aikaa Bangkokissa shoppailuun ja suurkaupungissa tunnelmointiin… ja elämyksiin. Tämä kaupunki on täynnä energiaa.

Päivä 12. Bangkok

Suosittelemme tähän päivään joko “off the beaten trails” -kävelyretkeä tai pyöräilyretkeä, jossa näet oikeaa Bangkokia ja paikallista elämää.

Päivä 13. Paluu Suomeen

Hotellilla aamiainen ja kuljetus lentokentälle.

Katso lentotarjoukset Thaimaahan. Voit myös vertailla Thaimaan sisäisiä lentoja.

  • AVAINSANAT

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi