Thaimaan-matkat

Haluatko Thaimaan-lomasta kaiken irti? Olemme suunnitelleet iloksesi muutaman ainutlaatuisen matkapaketin, joilla pääsee kokemaan Thaimaan parhaimmillaan. Vastaavia matkaohjelmia et löydä muualta.

Matkajärjestelyt onnistuvat helposti omatoimisesti kohdeoppaidemme avulla.

Matkasuunnitelma 1: Thaimaa kauneimmillaan
Koralliriuttoja, sademetsää ja karstivuoria

Kahden viikon kierroksellakin ehtii kokea Thaimaan kauneimmillaan. Khao Lakia ympäröivillä saarilla snorklataan kristallinkirkkaassa meressä, Thaimaan upeimpien merenalaisten maisemien äärellä, ja Khao Sokissa, Thaimaan komeimmassa kansallispuistossa, tutustutaan aitoon sademetsään. Kierros päättyy Krabin upeisiin, toismaallisiin karstivuorimaisemiin.

Matkasuunnitelma 2: Seikkaile perheen kera
Jätti-Buddhan luota rauniokaupunkiin ja paratiisisaarelle

Vajaan kahden viikon kierroksella nautitaan Thaimaan nähtävyyksistä lapsiystävällisellä otteella. Bangkokissa päristellään tuktukeilla, ihmetellään taivaita tähyäviä pilvenpiirtäjiä ja jättimäistä Buddha-patsasta, jonka rinnalla tuntee itsensä lilliputiksi. Ayutthayn rauniokaupungissa seikkaillaan kuin Indiana Jones, ja Cha-Amissa polskitaan vesipuistossa ja tehdään retki villinorsujen maille. Matka päättyy aidolle paratiisisaarelle, Koh Thalulle, jossa on mahdollisuus snorklata tai sukeltaa hienoilla koralliriutoilla.

Matkasuunnitelma 3: Aitoa Thaimaata
Bangkokin takapihat ja Khanomin koskematon ranta

Haluatko nähdä Thaimaata turistiseutujen ulkopuolella? Tämä kierros on sinua varten. Matka alkaa Bangkokista, johon tutustutaan osaavan paikallisoppaan avulla. Tutuiksi tulevat metropolin takapihat ja kujat, kanavanvarret ja kummalliset kulkuvälineet. Bangkokista matka jatkuu Khanomin upealle, lähes autiolle rannalle. Tässä rantakohteessa pääsee nauttimaan ihanan välittömästä ja maalaismaisesta tunnelmasta, hotellin tasosta tinkimättä. Lopuksi ollaan muutama päivä Koh Samuilla, jotta nähdään aidon Thaimaan vastapainona myös vähän turistien valtakuntaa.

Jos aika riittää lisäpäiviin, matkaohjelmaan kannattaa lisätä parin päivän vierailu Khao Sokin sademetsään.

Matkasuunnitelma 4: Toimitusjohtajan erikoinen
Lyhyt luksusloma kaikilla mausteilla

Aikaa Thaimaassa lomailuun on vain viikko, mutta haluat elää sen täysillä, luksuksesta tinkimättä? Valitse toimitusjohtajan erikoinen. Tällä pikalomalla koet Thaimaan ikimuistoisimmillaan: kurvailet Lamborghinilla Phuketin lentokentältä Khao Lakiin, jossa teet unohtumattoman retken Ko Similanin autiosaaristoon ja nautit illallisen rakkaasi kanssa kynttilöiden valossa vesiputouksella. Matka jatkuu Ko Yao Noin saarelle, jolle saavut tyylikkäästi purjehtien. Perillä odottaa yksi Thaimaan ylellisimmistä hotelleista, upeissa karstisaarimaisemissa.

Jos aika antaa myöten, ohjelmaan kannattaa lisätä muutama ylellinen päivä Bangkokissa (shoppailua ja nähtävyyksiä, yöpyminen luksushotellissa ja illallinen pilvenpiirtäjän katolla).

Katso lentotarjoukset Thaimaahan. Voit myös vertailla Thaimaan sisäisiä lentoja.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi