Toimitusjohtajan erikoinen – lyhyt luksusloma kaikilla mausteilla

Aikaa Thaimaassa lomailuun on vain viikko, mutta haluat elää sen täysillä, luksuksesta tinkimättä? Valitse toimitusjohtajan erikoinen. Tällä pikalomalla koet Thaimaan ikimuistoisimmillaan: kurvailet Lamborghinilla Phuketin lentokentältä Khao Lakiin, jossa teet unohtumattoman retken Ko Similanin autiosaaristoon ja nautit illallisen rakkaasi kanssa kynttilöiden valossa vesiputouksella. Matka jatkuu Ko Yao Noin saarelle, jolle saavut tyylikkäästi purjehtien. Perillä odottaa yksi Thaimaan ylellisimmistä hotelleista, upeissa karstisaarimaisemissa.

Jos aika antaa myöten, ohjelmaan kannattaa lisätä muutama ylellinen päivä Bangkokissa (shoppailua ja nähtävyyksiä, yöpyminen luksushotellissa ja illallinen pilvenpiirtäjän katolla).

1. päivä Phuket–Khao Lak

Lento Phuketiin, jonka kentältä voi tilata kuljetuksen Lamborghinilla Khao Lakiin The Sarojin -hotelliin. Turha pelätä kohtaavansa pikkulasten laumaa altaalla. Pariskunnille suunnattuun The Sarojinin eivät lapset ole tervetulleita. Illalla kynttilänvaloillallinen kaksistaan vesiputouksen äärellä viidakon keskellä.

2. päivä Retki Similansaarille

Päiväretki upeille Similansaarille Sarojinin yksityisveneellä. Veneen tarjoilu kuuluu hintaan juomineen ja ruokineen. Mahdollisuus snorklata tai sukeltaa. Yöpyminen Sarojin Hotellissa.

3. päivä Khao Lak

Vapaa päivä. Mahdollisuus lähteä avomerelle urheilukalastamaan, tähtäimessä marliini. Jos puolisoa ei kiinnosta kalastus, Sarojinin kylpylästä saa ylellisiä spa-hoitoja. Yöpyminen Sarojin Hotellissa.

4. päivä Khao Lak–Phuket–Ko Yao Noi

Taksikyyti Phuketin satamaan, josta veneellä Ko Yao Noi -saarelle ylelliseen Six Senses -hotelliin.

5. päivä Ko Yao Noi

Rentoutumista saarella ja hotellissa. Yöpyminen Six Senses -hotellissa.

6. päivä Veneretki Phang-Nga-lahdella

Päiväretki Ko Phang-Nga-lahden huikeisiin karstisaarimaisemiin – jotka näkyvät taivaanrannassa hotellin uima-altaalta ja baarista. Yöpyminen Six Senses hotellissa.

7. päivä Kuljetus Phuketin kentälle

Paluu Phuketin kautta Bangkokiin.

Katso lentotarjoukset Thaimaahan. Voit myös vertailla Thaimaan sisäisiä lentoja.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi