Koh Samet – hotellit ja majoitus

Koh Samet, Thaimaa. Kuva: Somboon rungaree / Shutterstock.com

Koh Samet on bangkokilaisten suosima viikonloppukohde, ja huoneiden hinnoissa on iso ero arkena ja viikonloppuisin. Viikonloppuisin voi olla täyttä, mutta arkena tilaa löytyy varmasti. ”Pitkinä viikonloppuina” eli silloin, kun maanantaille tai perjantaille osuu jokin kansallinen lomapäivä, majoitukset varataan täyteen jo viikkoja etukäteen.

Alta löydät MinneThaimaassa-sivuston Kapteenin hotellisuositukset erilaisille matkailijoille. Suosituksissa on otettu huomioon hotellin sijainti: Koh Sametin eri rannat sopivat hieman erilaisille matkailijoille. Tosin suurin osa rannoista on niin lähekkäin, että yhdeltä pystyy helposti kävelemään toiselle. Esimerkiksi Ao Phain rantabileisiin on mahdollista tallustella Had Sai Kaew’lta asti.

Vielä vinkki edulliseen majoitukseen: Jos haluaa asua edullisesti mutta siistissä huoneessa, kannattaa harkita yöpymistä satamakylä Na Danin majataloissa. Esimerkiksi Mossman Housen huoneet (1200 bahtia) ovat tilavat ja viihtyisät ja vain parin minuutin kävelymatkan päässä Had Sai Kaew -rannalta.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Koh Samet – luksushotellit

Paradee €€€€€

Miksi: Sametin ylellisin hotelli tarjoaa täydellisen luksuselämyksen. Ikimuistoista on hotellin sijainti saaren kapeimmalla kohdalla, jolta avautuvat hiekkarannat sekä saaren itä- että länsipuolella – täällä voi siis ihailla sekä auringonnousuja että -laskuja.

Missä: Omassa rauhassaan syrjäisellä Ao Kiu Na Nok -rannalla lähellä saaren kapeaa kärkeä. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Sametin romanttiset hotellit

Ao Cho Grandview Hideaway Resort €€€

Miksi: Hyvin hoidettuja, tilavia mökkejä kauniissa puutarhassa. Riippumattoja ja puusta kieppuvia laiskottelutuoleja. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Rantamökeissä voi öisin nauttia aaltojen äänistä.

Missä: Pienellä ja rauhallisella Ao Cho -rannalla. Jos kaipaa vaihtelua ravintoloihin, niitä löytää naapuriranta Ao Vong Duangilta. Katso tarjoukset hotelliin.

Le Vimarn Cottages & Spa €€€€

Miksi: Saaren tyylikkäimpiä hotelleja. Tilavat ja romanttiset huoneet prinsessasängyillä. Villat sijaitsevat hieman rinteessä, mikä takaa yksityisyyden – mutta rannalle ei ole silti kuin muutama askelma. Parhaissa huoneissa, spa villoissa, on hyvin privaatit kylpyammeet parvekkeella, jolta avautuvat upeat auringonlaskunäkymät merelle. Uima-allas rannalla.
Jos Vimarn tuntuu liian kalliilta, on vieressä sijaitseva edullisempi sisarhotelli, Ao Prao Resort, viihtyisä vaihtoehto sekin.

Missä: Rauhallisella Ao Prao -rannalla, jolla sijaitsee vain kolme hotellia, kaikki tyylikkäitä. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Sametin hotellit bilettäjälle

Bar and Bed Sleepless €€€

Miksi: Uima-allasbileitä ja seksikkäitä huoneita. Varakkaiden bangkokilaisten rakastamassa boutiquehotellissa näkee Koh Sametista uuden, groovyn puolen. Lue lisää, miksi Bar and Bed on Kapteenin suosikkihotelleja.

Missä: Ao Noi Na Beach, lähellä saaren satamakylää. Ranta ei ole paras mahdollinen, vaan tänne tullaankin rantaelämää enemmän yöelämän perässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Silver Sand Resort €€€

Miksi: Majatalon yökerhossa pidetään viikonloppuisin saaren tunnetuimmat bileet. Huoneet ovat hyvää perustasoa.

Missä: Ao Phai.

Koh Samet – hotellit lapsiperheelle

Sai Kaew Beach Resort €€€–€€€€

Miksi: Saaren monipuolisin hotelli tarjoaa jokaiselle jotakin. Jos hinta ei ole este, tämä on varma valinta. On kolme eri uima-allasta ja useita erilaisia majoitusmuotoja. Kalleimmat huoneet (pool villat) ovat huikeaa luksusta, keskihintaiset modernin tyylikkäitä ja edullisimmat tilavia ja viihtyisiä mökkejä kauniin, vehreän uima-altaan ympärillä. Kuntosali ja spakin löytyvät.

Missä: Mukava ja rauhallinen sijainti Had Sai Kaew’n pohjoispäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

C Samet Beach Resort €€

Miksi: Saaren mukavin majapaikka, joka tunnetaan myös entisellä nimellä Vongduern Villa. Hotelli tarjoaa edullista boutique-tyyliä perheille sopivalla rannalla. Yhteiset alueet täynnä hauskoja yksityiskohtia ja mökit ovat kauniit ja viihtyisät – lukuun ottamatta kaikkein edullisimpia majoja, jotka sijaitsevat rannan sijaan hyttysiä kuhisevassa rinteessä. Tarjolla perhehuoneita.

Missä: Vong Duern -rannan rauhallisessa loppupäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Koh Sametin edulliset hotellit reppureissaajalle

Naga Bungalows €

Miksi: Sametin reppureissaajaklassikossa on vaatimattomia, mutta siistejä mökkejä rinteessä. Halvimmat bambumajat tulevat jaetulla kylpyhuoneella. Majatalolla on myös leipomo, divari, postitoimisto ja thainyrkkeilyharjoitussali.

Missä: Ao Hin Khok.

Koh Sametin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

1 KOMMENTTI

  1. Koh Samet on todella oiva kohde Bangkokista rantaelämää kaipaavalle, monet kaukaisemmatkin saaret jäävät kakkoseksi. Artikkelissa on todella hyviä käytännön vinkkejä, kannattaa lukea tarkkaan!
    Omat namukohteeni puuttuvat, ihan hyvä niinkin niin jää jotain löydettävääkin uusille kävijöille….

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi