Nimmanhaemin Road – Chiang Main trendikkäin katu

Nimmanhemin Road on Chiang Main shoppailukatu. Kuva: Blur Life 1975 / Shutterstock.com

Chiang Main trendikkäin katu on Nimmanhaemin Road, jonka varrelta löytyy kahviloiden lisäksi vaatekauppoja, hierontapaikkoja, taidegallerioita, baareja ja yökerhoja. Yrityksille sijainti on loistava, ja uusia liikkeitä perustetaan jatkuvasti vaikka kiinteistöjen hinnat ovat kaupungin kalleimpia.

Tuktukeja ja songthaeweja löytyy helposti mihin kellonaikaan tahansa ja yöpymispaikkoja on runsaasti.

Kadulle on rakennettu kaupungin moderneimpia huoneistoja. Eniten toimintaa on Nimmanhaemin Roadin ja Srimangkalajarn Roadin välisillä sivukujilla, jotka on ahdettu täyteen baareja ja kahviloita.

Itse käyn Nimmanilla yleensä kello kuuden jälkeen illalla, jolloin lähes kaikki kahvilat ja ravintolat ovat auki. Useimmat ravintolat sulkevat ovensa kello yhdeksän ja kymmenen välillä illalla, baarit pysyvät auki puoleenyöhön saakka. Poikkeuksena tietenkin yöklubit, jotka ovat auki myöhään yöhön. Useimmat paikat palvelevat viikon jokaisena päivänä.

En tunne Nimmanhaemin Roadia vielä läpikotaisin, mutta joitain suosikkipaikkoja on löytynyt.

Kasvisruokaa ja salaatteja

Yksi lempiravintoloistani on kasvisruokaa tarjoava Anchan. Ravintolalla on viikoittain vaihtuva menu, ja ruoat tehdään tuoreista aineksista. Paikkana Anchan on viihtyisä ja se on sijoitettu kivasti hiljaiselle sivukujalle rakennuksen toiseen kerrokseen. Ravintola on usein täynnä päivällisaikaan, jolloin kannattaa varata pöytä etukäteen.

Toinen mieleiseni ravintola on The Salad Concept. Ravintola tarjoaa erilaisia salaatteja, hedelmäjuomia ja muita herkkuja. Annokset ovat isokokoisia ja hyvänhintaisia. Salad Concept on helppo löytää, sillä se sijaitsee aivan Nimmanin varrella (siis pääkadulla).

Kahvila ihmisten katseluun

Vain kivenheiton päästä löytyy lempikahvilani Dude Cafe. Kahvilassa on viihtyisä sisätila ja terassi, josta on kiva seurailla ohi kulkevia ihmisiä. Dude Cafe on mukava ajanviettopaikka ja menukin on sopivan monipuolinen.

Olutta ja klubeja!

Oluen ystävien kannattaa suunnata Beer Republic -baariin, josta löytyy hyvän ruoan lisäksi laaja valikoima kansainvälisiä oluita. Juomat tarjoillaan isoissa laseissa ja henkilökunta pitää huolen asiakkaiden tyytyväisyydestä. Tunnelma on rento, ja vaikka Beer Republic ei olekaan se halvin paikka, on se ehdottomasti käymisen arvoinen.

Illan pidetessä suosittelen suuntaamaan jompaankumpaan Nimmanin klubeista: Monkey Clubille tai Warm Upiin. Molemmat ovat suosittuja paikallisten nuorten keskuudessa. Musiikki vaihtelee livemusiikista tanssimusiikkiin eikä volyymissa säästellä. Nimmanin klubit ovat tunnettuja joten varsinkin viikonloppuisin voi olla ahdasta.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi