Koh Phangan VS Ko Lanta

Mae Beach, Koh Phangan, Thaimaa. Kuva: S-F / Shutterstock.com

Näiltä laiskottelijan unelmasaarilta löytyy yllin kyllin kohtuuhintaisia bungaloweja aivan meren ääreltä. Mutta kummalle sinä suuntaisit?

Kumpi on parempi: Koh Phangan vai Ko Lanta?

0–1 Ko Lantan majatalot tapaavat olla persoonallisempia, kokeile vaikka Fisherman’s Cottagea.

0–2 Tunnelma on Ko Lantalla siistimpi ja tyylikkäämpi kuin Koh Phanganilla. Ko Lanta onkin suosittu myös perheiden keskuudessa.

1–2 Ko Phangan on nuorekkaampi ja saarelta löytää paremmin bileitä. Lantan illat ovat uneliaat.

2–2 Phanganin parhailla rannoilla – kuten Thong Nai Panilla – hiekka on pehmeämpää ja valkoisempaa ja meri turkoosimpaa kuin Lantalla.

3–2 Phanganin sesonki kestää pidempään, melkein koko vuoden. Lantalla on lähes autiota puolet vuodesta, monsuunikauden ajan toukokuulta lokakuun loppuun. Aallot lyövät korkeina ja tekevät uimisen vaikeaksi.

3–3 Phanganilta voi tehdä sukellusretken Siaminlahden parhaalle kohteelle Sail Rockille, mutta Lantalta voi tehdä sukellusretken yhdelle koko Thaimaan parhaista kohteista, Hin Daengin ja Hin Muangin kaksoisluodolle.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

2 KOMMENTIT

  1. Koh Lanta kohteeksi jos romanttista kohdetta kaipaat. Lapsikatraan (0-13v) kanssa myös suuntaisin Lantalle. Mikäli huvittaa bilettää, mukana on ystäviä, tai lapset ovat varttuneempaa mallia, on kohde ehdottomasti Koh Phangan.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi