Soneva Kiri – luksusta syrjäisellä saarella

Soneva Kiri Koh Kood Thaimaa superluksusta
Soneva Kiri edustaa luonnonläheistä tyylikkyyttä. Kuva: Soneva Kiri

Superluksusta löytää harvoin näin syrjäiseltä saarelta. Thaimaan ylellisimpiin kuuluva hotelli, Koh Koodilla sijaitseva Soneva Kiri, tarjoaa aution saaren tunnelmia luksuspuitteissa. Jokaisella huvilalla on oma, henkilökohtainen hovimestarinsa – joita kutsutaan Robinson Crusoen henkeen nimellä Friday.

Huvilat on rakennettu mahdollisimman ekologisesti, mutta luksuksesta ei ole tingitty. Halvinkin huvila maksaa noin tuhat euroa yöltä, ja kalleimmalla on kokoa 1600 neliötä.

Hotelli sijaitsee omalla rannallaan syrjäisellä saarella. Kuva: Soneva Kiri

Vaikka hotelli sijaitseekin syrjäisellä saarella, vieraiden on turha pelätä pitkästymistä. Hotelli tarjoilee paikallisia elämyksiä, kuten mustekalojen narraamista paikallisten kalastajien mukana. Kyseinen retki päättyy grillattuun mustekala-aamiaiseen autiolla saarella.

Elokuvia voi katsella iltaisin viidakon keskelle pystytetyssä elokuvateatterissa Cinema Paradisossa, jolla on tähtitaivas kattonaan.

Luksus Thaimaa Soneva Kiri Ko Kut
Koh Koodin Soneva Kirissä voi herkutella puumajassa.

Myös ateriat ovat ikimuistoisia – sekä maultaan että puitteiltaan. Jäätelö- ja suklaabaarin kokki on ollut töissä legendaarisessa katalonialaisessa El Bulli -ravintolassa, ja illallisensa voi nauttia tyylikkäässä puumajassa korkealla puiden latvoissa.

Soneva Kiri lennättää asiakkaansa saarelle yksityisellä pienkoneella Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä.

Katso tarjoukset Soneva Kiri -hotelliin

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi