Bangkok – maailman LGBT-pääkaupunki

Kabaree-esitys. Bangkok, Thaimaa. Kuva: CyberEak / Shutterstock.com

Bangkok on maailman parhaita gay-kohteita, todellinen homojen pääkaupunki. Moni länsimaalainen homo on menettänyt sydämensä Bangkokin rentoon tunnelmaan ja hulvattomiin gay-klubeihin.

Homoalueita on Bangkokissa useita. Tunnetuin on Silomin alue. Ilta kannattaa aloittaa Silom Soi 4:n baareista kuten The Balcony Barista tai legendaarisesta Telephone Pubista. Edellisessä on edulliset happy hour -juomat ja jälkimmäisessä pöydissä puhelimet, joilla voi soittaa suoraan naapuripöytään, jos siinä sattuu istumaan kiinnostavan oloisia uusia tuttavuuksia.

Iltaa voi jatkaa tyylikkäällä ja tiivistunnelmaisella Tapas-klubilla, jossa käy homojen lisäksi paljon myös heteroita. Tapas on vanha klassikkoklubi ja kerää paljon muotialan ihmisiä. Kadun uudempia tulokkaita on One Night Only, mukava yhdistelmä baaria ja klubia.

Mies- ja naispariskuntia houkuttelevia baareja löytää myös Sarasin Roadilta Lumphini-puiston kupeesta.

Bangkokin kaikista legendaarisin homoklubi on DJ Station (Silom Soi 2:n päässä), joka on tupaten täynnä illasta ja vuodesta toiseen. Ilta alkaa kello 23 pienimuotoisella ladyboy show’lla. Yön edetessä tunnelma tiivistyy ja moni juhlija heittää paidan päältään. Paljon bangkokilaisia homoja, lentostuertteja ja hongkongilaisia sekä singaporelaisia viikonlopunviettäjiä. Älä jätä väliin.

DJ Station sulkee jo kello kahdelta kuten lähes kaikki Bangkokin klubit. Yö jatkuu klubissa nimeltä G.O.D (Guys on Display). Menoa vauhdittavat lihaksikkaat esitanssijat, joihin klubin nimi viittaa. Aamukuuteen asti auki oleva klubi löytyy DJ Stationin läheltä kujalta Silom Soi 2/1.

Toinen suosittu, mutta ulkomaalaisten vähemmän tunnettu homoklubialue on Kamphaen Pet Roadilla sijaitseva Or Tor Kor, jolla sijaitsee Fake Club (auki kello 2 asti). Tunnelma on tiivis ja hyvin paikallinen – harva turisti eksyy tänne asti.

Kolmas klubi joka kannattaa tsekata on heterovoittoisella RCA-klubialueella sijaitseva täysgay Castro. Bändi soittaa listahittejä ja komeat esitanssijat vauhdittavat menoa. Myös karaokepuoli löytyy – ja kuherteluun tarkoitettu lounge-alue. RCA:sta löytyvät myös Bangkokin ainoat lesboklubit Zeta ja E-Fun.

Bangkokin yön tarjontaan kuuluvat myös seksishow’t, joita on Silomin alueella Soi Pratuchailla (toiselta nimeltään Soi Twilight). Varaudu show’ssa kaikkeen mahdolliseen, kuten siihen, että tanssija saattaa tarrata kiinni toisen tanssijan vehkeestä ja laulaa siihen kuin mikrofoniin Westlifen kappaletta My Love. Ohjelmaan kuuluvat myös liveaktit.

Gay-saunoista kuuluisimpia ovat Babylon (34 Soi Nandha, South Sathon Road Soi 1, MRT Lumpini) ja Chakran sauna (32 Chakran Building, Soi Ari 4, BTS Ari). Kun Babylonin asiakaskunta on vahvasti kallellaan vanhempiin länsimaalaisiin, käyvät Chakranissa monenikäiset paikalliset. Molemmissa paikoissa toiminta on hyvin suorasukaista.

Bangkokin homoystävälliset hotellit: Hotelleja on Bangkokissa vaikka kuinka. Lue täältä Kapteenin suositukset ja etsi hyviä tarjouksia sivun oikean ylälaidan hakuboksista.

Bangkokin gay-hotelleista legendaarisin on edullinen Malaysia Hotel, joka sijaitsee lähellä Silomin baarikatuja ja saunoja.

Muuta tekemistä:: Bangkokissa on toki paljon muutakin tekemistä kuin juhliminen. Bangkokista löytyvät Thaimaan hienoimmat temppelit, parhaat museot, maukkaimmat ravintolat ja parhaat ostospaikat.

Lue lisää Bangkokin kohdeoppaasta.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

  • AVAINSANAT
  • gay

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi