Syntisen homo Pattaya

Thaimaa gay ladyboy kabaree
Pattayalta löytyvät Thaimaan – ja kaiketi koko maailman – hienoimmat ladyboy-kabareet. Kuva: Antti Helin

Pattayan vilkas homo-skene menee reippaasti syntisen puolelle. Pattaya tapaa houkutella enemmän iäkästä gay-väestöä. Tänne tullaan pääasiassa etsimään pupupoikia – varsinkin jos asuu Pattaya Beachin puolella. Pattaya Beachin Boyz Town ja Sunee Plaza ovat täynnä gogo-klubeja ja hierontapaikkoja.

Aavistuksen rauhallisempaa menoa löytyy Jomtien Beachin puolelta. Aivan Jomtien Beachin alkupäässä sijaitsee homojen suosima Duangtan Beach. Vähän matkaa rannalta Jomtien Complexissa on useita siistejä homobaareja ja viihtyisiä ravintoloita.

Pattayan homohotellit

Homohotelleja on useita, kuten Jomtien Complexissa sijaitseva Poseidon Residence Pattaya. Hotellin huoneet ovat tilavat ja tyylikkäät (sopivan maltillisella kitsch-vivahteella) ja alakerrassa on loistava aamiaisravintola Oscar’s.

Hyvä vaihtoehto on Duangtan Beachilla sijaitseva Rabbit Resort, jossa käy myös paljon homoja. Vanhoista thaimaalaisista tiikkitaloista tehty hotelli on ihastuttavan rauhallinen ja tyylikäs.

Muuta tekemistä: Pattayan ladyboy-kabareet ovat Thaimaan parhaat. Pattaya on myös loistava paikka golfata.

Lue Pattayan kohdeopas.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

  • AVAINSANAT
  • gay

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi