Sabai Sabai Golf

PÄIVITYS: Sabai Sabai Golfin hyvät ajat ovat tietääksemme päättyneet ja alla oleva teksti on vanhentunut. Nykyisellään emme voi Sabai Sabaita suositella.

Palaa Hua Hin -oppaaseen.

Miksi: Leppoisa tunnelma nappaa mukaansa heti, kun astuu sisään golfmatkatoimisto Sabai Sabai Golfiin Hua Hinissa. Pöydän takana istuu nauravainen omistaja Heikki Vuorenmäki. Ja mikäs Heikin on hymyillessä: työpöydän vierestä kuuluu iloinen puheensorina, kun tyytyväiset asiakkaat vaihtavat pienen baaritiskin äärellä kuulumisia päivän pelikierroksista.

Vuorenmäellä on takanaan 14 vuotta yrittäjänä Hua Hinissa. Kun monelle ulkomaalaiselle yrittäminen Thaimaassa on yhtä tuskien taivalta, Vuorenmäkeä on siivittänyt menestykseen positiivinen asenne. Kun osaa suhtautua vieraaseen kulttuuriin tarpeeksi avoimella asenteella, myös bisnekset luistavat. Sillä tavalla asiakkaatkin viihtyvät.

Vuosien saatossa suomalaisvetoisesta Sabai Sabai Golfista on kasvanut Hua Hinin toiseksi suurin golfmatkojen järjestäjiä. Sana hyvästä palvelusta ja vielä paremmasta meiningistä on kiertänyt aina vain uusille asiakkaille, ja vanhatkin fanit palaavat vuodesta toiseen.

”Asiakkaidemme keski-ikä on 50 vuotta. He ovat hyvin toimeentulevia lomailijoita, joille tärkeintä ei ole hinta vaan se, että pelimatkat järjestyvät helposti ja kaikki toimii hyvin”, Vuorenmäki kertoo.

Asiakkaita on ympäri maailmaa. Suurin asiakasryhmä ovat edelleen suomalaiset joita Vuorenmäki arvelee olevan 70 prosenttia.

Toimistolta voi varata pelkät pelireissut tai koko paketin, johon sisältyy asuminen, pelit ja kuljetukset. Etenkin pitkistä oleskeluista saa Sabai Sabain kautta hotelleista hyvän alennuksen.

Sabai Sabain toiminnan ydin tiivistyy kuitenkin fläppitauluun toimiston seinällä. Siitä on helppo valita golfreissut kohteiden ja mukaan ilmoittautuneiden pelikaverien mukaan. Jälkimmäinen on Vuorenmäen mukaan monelle pelaajalle kenttääkin tärkeämpi kriteeri.

Vuorenmäki kehuu Hua Hinia golfkohteena: kenttien fasiliteetit ovat kohdallaan ja palvelun taso hyvä. Hua Hinin lähimaastossa on useita upeita kenttiä, mutta kerran viikossa Sabai Sabai vie pelimatkoille myös kauempana sijaitseville kentille Kaeng Krachaniin ja Ratchaburiin.

”Niille retkille otetaan mukaan vain sellaisia asiakkaita, joilla ei ole kiirettä. Niillä reissuilla ei hötkyillä.”

Leppoisuuden takana on kuitenkin jämti palvelu. ”Meillä ei asiakas ole aina oikeassa”, Vuorenmäki sanoo. ”Jos joku myöhästyy pelireissulta kaksi kertaa ja muut asiakkaat joutuvat odottamaan bussissa, ilmoitan suoraan, että siihen loppuivat kyseisen henkilön kyyditykset.”

Se on kaikkien muiden asiakkaiden etu.

Missä: 3 SaSong Road (Hua Hin Soi 74), Top Centerin vieressä.
Puhelin: +66 83 696 9731 (Heikki Vuorenmäki)

  • AVAINSANAT

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi