Koh Phangan VS Ko Phi Phi

Koh Phi Phi, Thaimaa. Kuva: Balate Dorin / Shutterstock.com

Molemmat paratiisimaisen kauniit saaret tunnetaan juhlistaan. Kummalle kannattaa matkustaa bilettämään?

Kumpi on parempi: Koh Phangan vai Ko Phi Phi?

1–0 Koh Phanganin täydenkuun juhlat kuuluvat maailman legendaarisimpien juhlien joukkoon.

1–1 Mutta Ko Phi Phillä tanssitaan joka yö aamuun asti rantahiekalla. Ko Phanganin juhlat puolestaan hiipuvat täydenkuun ulkopuolella.

1–2 Phi Phin rantakylä Tonsai on Phanganin Haad Riniä tyylikkäämpi ja viihtyisämpi.

2–2 Phanganilla majataloissa on huomattavasti parempi hinta–laatusuhde.

2–3 The Beach -kirjan (suom. Laguuni) tarina sijoittuu Phanganin lähivesille – mutta siitä tehty elokuva kuvattiin Phi Phillä, koska jälkimmäisellä on Thaimaan hienoimmat maisemat.

2–4 Phi Phillä on upeat snorklaus- ja sukellusmaastot, paljon paremmat kuin Phanganilla.

3–4 Kun Phi Phillä eletään jatkuvasti satanen lasissa, Phanganilta löytää helposti todella rauhallisia rantoja laiskotteluun.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

2 KOMMENTIT

  1. Kummassa kannatais viettää uus vuos 2014-2015?? Phangan full mooneyt olis kiva kokea mutku pääosa reissusta olisi tarkotus sijottaa phuket lähistölle nii phi phi on helpomalla paikalla

    • Ko Phi Phin uudenvuoden juhlat ovat varmasti huikeat ja tuskin jäävät merkittävästi jälkeen Phanganin uudenvuoden juhlista. Eli sen takia lienee turha matkata Andamaanienmereltä Siaminlahdelle.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi