Lepa’s Place – Patongin rantakadulla

PÄIVITYS: Saamiemme tietojen mukaan Lepa’s Place on lopettanut toimintansa.

Sijainti, sijainti, sijainti. Tämän parempaa sijaintia Patong Beachilta on mahdoton löytää – varsinkaan tällä hinnalla. Sijainti on huikea.

Lepa’s Place sijaitsee Patongin rantakadulla. Rannalle on matkaa 20 metriä. Meri kimaltelee majatalon parvekkeille.

Lepas Place Phuket Thaimaa
Huoneet ovat viimeisen päälle…

Suomalaisen Lepan – Kotkan poikii – pyörittämä majatalo on Patongin ja koko Phuketin harvoja edullisia majataloja aivan meren äärellä. Yleensä majatalot ovat rantakeskusten kujilla hyvän matkaa rannasta.

Eipä siinä, ei tällä hinnalla (1000 bahtia turistisesonkina) Patongilta löydä helposti huonetta syrjemmältäkään.

Ja kun vielä huoneet ovat tilavat, siistit ja viihtyisät, on yhtälö niin yllättävä, ettei sitä helposti edes usko. Se on oikeastaan Lepa’s Placelle ongelma. Monet edullista majoitusta etsivät suuntaavat suoraan syrjäkujille ajattelematta, että halvan ja mukavan huoneen voisi löytää aivan rannan ääreltä.

Vaikka talo ei näytä ulkoapäin lupaavalta – suolainen meri-ilma saa julkisivut rapistumaan nopeasti – sisältä Lepa’s Place on erinomaisessa kunnossa. Käytävillä on mukavia sohvanurkkia, joilla voi nauttia ilmaiset kahvit. Tarjolla on sekä purukahvia kiireeseen, että oikeaa suomalaista sumppia.

Huoneissa on jääkaapit, telkkarit, tallelokerot ja kunnon kaapit tavaroita varten. Kylppäritkin erottuvat edukseen tavallisesta majatalotyylistä. Parhaissa huoneissa on parvekkeet merelle. Kaikkiaan huoneita on 20.

Ravintolaa ei ole eikä aamiaista tarjoilla. Se ei haittaa: vieressä on valtavasti ravintoloita, joista valita.

Missä: Patongin rantakadulla (Thaweewong Road) Soi Wattanan kulmassa (Burger Kingin ja mäkkärin välissä).
Vieressä: Ranta, meri ja kaikki Patongin palvelut. Rannalle on 20 metriä, Bangla Roadille viiden minuutin kävely ja JungCeylon-ostoskeskuksellerauhallisella, trooppisella askeleella vartin matka.
Mitä maksaa: 1000 bahtia turistikaudella, 700 bahtia off-season.

Lepas Place Phuket Thaimaa
Parvekkeilta näkee rannalle. Kuva: Antti Helin

Lue lisää Phuketista:
Phuketin hotellit
Phuket kohdeopas

  • AVAINSANAT

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi