MinneThaimaassa-tekijät

Haluatko toteuttaa täydellisen matkan? Suunnitella juuri itsellesi sopivan Thaimaan-loman?

MinneThaimaassa on verkkoon suunniteltu uudenlainen matkaopas, joka tekee matkan suunnittelusta ja toteuttamisesta helppoa ja hauskaa.

Oppaamme lähestyy matkustamista käyttäjien näkökulmasta. Haluamme ohjata matkailijat juuri heille sopivimpiin matkakohteisiin ja parhaiden palveluiden äärelle.

Ketkä opasta tekevät?

MinneThaimaassa on syntynyt halusta tehdä täydellinen matkaopas. Uskomme, että se syntyy yhdistämällä ammattimaisen matkailutoimittajan ja käyttäjien tekemän sisällön. Sivuston tietämys perustuu perustajatiimin ja upeiden avustajiemme vuosien reissaamiseen ympäri maata.

Sivustomme päätoimittaja on Captain Andy, matkailutoimittaja Antti Helin, joka on asunut Thaimaassa vuosikaudet ja kirjoittanut Thaimaasta sekä kirjoja että paksun nipun artikkeleita. Hän pitää myös ulkomailla asumisesta kertovaa matkablogia.

Laita hyvä kiertämään

MinneThaimaassa on käyttäjilleen täysin ilmainen matkaopas. Sen tekemisen ja pyörittämisen takana on kuitenkin paljon työtä. Jos olet pitänyt oppaastamme ja haluat laittaa hyvän kiertämään, voit tukea opastamme usealla eri tavoin:

– Tykkää Facebook-sivustamme ja siellä julkaisemistamme postauksista ja jaa niitä eteenpäin.

– Kun varaat matkallesi hotelleja, varaa ne meidän hotellivinkkiemme kautta. Teemme yhteistyötä Hotels.com ja Booking.com -hotellinvarauspalvelujen kanssa, ja kun varaat hotellin, saamme pienen komission – ilman, että se maksaisi sinulle mitään ylimääräistä. Hotellilinkkien klikkaaminen on helppo tapa tukea toimintaamme!

– Hanki matkalukemiseksi päätoimittajamme Antti Helinin teos Tripsteri Thaimaa, joka sisältää matkustus- ja kohdefaktojen lisäksi paljon mielenkiintoisia tarinoita kohteista ja thaimaalaisesta kulttuurista.

– Jos pyörität jotakin Thaimaahan liittyvää bisnestä, voit ryhtyä sponsoriksemme ja saada näkyvyyttä kauttamme. Parhaimmillaan sivustollamme on jopa 50 000 Thaimaasta kiinnostunutta kävijää kuukaudessa. Ota yhteyttä!

Kommentoi artikkelejamme, kerro omista seikkailuistasi ja jaa omat vinkkisi Hymyjen maahan. Tehdään tästä yhdessä maailman paras Thaimaa-opas!

Mitä mieltä olet MinneThaimaassa.com-sivustosta? Onko meistä ollut sinulle apua – ja ennen kaikkea – iloa?

  • AVAINSANAT

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi