Ko Mook – parhaat hotellit ja majatalot

Moderni bungalow-mökki Ko Mook -saarella. Kuva: Drniti / Shutterstock.com

Ko Mookin hotellit ja majatalot ovat keskittyneet Had Farang -rannan ja Sivalai-rannan lähistöön. Muutama majatalo sijaitsee myös saaren satamalaiturin vieressä sijaitsevassa kalastajakylässä ja syrjäisemmillä, kivikkoisilla rannoilla. Kannattaakin varoa, ettei haksahda varaamaan etukäteen huonetta Ko Mook Resortista, joka sijaitsee eristyksissä mutaisella rannalla, joka ei sovellu uimiseen.

Majoituksen osalta Ko Muk on kaksijakoinen saari: Ko Mookilla on muutama kallis bungalowihotelli ja useita edullisia majtaloja. Sen sijaan keskihintainen majoitus on Ko Mookilla vähän hakusessa: ne eivät osaa oikein pitää tasoaan sellaisena, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä hinta–laatusuhteeseen.

Esiteltyjen majapaikkojen lisäksi saarella on myös sellaisia edullisia majataloja, joiden varaaminen onnistuu parhaiten paikan päällä.

Kannattaa huomioida, että monessa hotellinvarauspalvelussa majatalojen osoitteissa näkyy Ko Mookin sijaan saaren nimenä Ko Libong – koska se on Trangin saarista suurin.

Ko Mook – luksushotellit

Sivalai €€€€€

Miksi: Ko Mukin hienoin hotelli sijaitsee upealla hiekkasärkällä, jolta avautuvat maisemat mantereella siintäville komeille karstijyrkänteille. Kauniit pikkuhuvilat ja uima-allas. Kallis – varaudu maksamaan 250 euroa huoneesta.

Missä: Sivalai-rannalla. Hiekkasärkän kärjen edustalla uimista kannattaa tosin varoa, sillä sen kohdalla on vaarallisia virtauksia. Katso tarjoukset hotelliin.

Mook Lamai €€€€

Miksi: Jos Sivalai tuntuu liian kalliilta, tyylikkyyttä löytää myös Mook Lamaista, josta huoneen saa noin 150 eurolla tai alle. Modernit, suoralinjaiset bungalowit ja uima-allas. Hotellia pitää paikallinen, Ko Mookilta kotoisin oleva perhe, mistä siitäkin pisteitä. Mook Lamai kerää huippuarvosteluja.

Missä: Sisämaassa lähellä hikkasärkkärantaa – eikä Farang Beachillekaan ole kuin 10 minuutin kävely. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Mookin paras lapsiperheelle

Pawapi Resort €€€

Miksi: Lehtikattoiset, paalujen varassa palmujen katveessa seisovat bambubungalowit henkivät saaritunnelmaa. Mökit ovat hyväkuntoiset ja majatalossa on muutenkin mukava henki. Pawapi jakaa vähän mielipiteitä: aivan kaikki eivät tunnu viihtyvät, mutta Pawapi on myös monen suosikki Ko Mookilla.

Missä: Sivalai-rannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Mook – keskihintainen hotelli

Ko Mook Riviera Beach Resort €€€

Miksi: Bungalowihotelli sijaitsee hienolla paikalla aivan rannalla saaren hiekkasärkällä, ja saarta pitää mukava thaimaalainen perhe. Bungalowitkin ovat periaatteessa hyviä, tosin osassa niistä näkyy jo ajan hammas.

Missä: Kauniilla paikalla hiekkasärkkärannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Mook – edulliset hotellit

Mook Ing Lay €€

Miksi: Tähän paikkaan on helppo ihastua. Värikkäitä ja viihtyisiä mökkejä, jotka ovat hyvin varustellut (vedenkeitin, jääkaappi sun muut) ja vieläpä edullisia. Kapteenin papukaijamerkki.

Missä: Erinomainen sijainti sataman ja hiekkasärkän vieressä. Katso tarjoukset majataloon.

Ko Mook – parhaat paikat reppureissaajalle

Coco Lodge €

Miksi: Yksinkertaisia mutta siistejä ja viihtyisiä bambumajoja palmulehdossa. Majatalon tilukset ovat kauniit mutta ympärillä oleva kylä sotkuinen. Mukava ja auttavainen omistaja. Erinomainen paikka reppureissaajalle.

Missä: Kylässä satamalaiturin vieressä. Sivalain rannalle on lyhyt kävelymatka. Katso tarjoukset majataloon.

Mookies Bungalow

Miksi: Farang Beachin kupeessa sijaitseva Mookies on Ko Mookin klassikkopaikkoja ja elänyt monta vaihetta eri omistajien huomassa. Välillä paino on ollut biletyksessä, mutta nykyisin Mookies on juhlimisen sijaan keskittynyt tarjoamaan hyvää majoitusta reppureissaajille. Bileet löytyvät vierestä Ting Tong -baarista.

Missä: Lyhyen kävelymatkan päässä Frang Beachilta, Koh Mookin parhaalta rannalta. Katso tarjoukset majataloon.

Ko Mookin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

1 KOMMENTTI

  1. On saarella myös Had Farang majapaikka, pari minuuttia Haad Farang rannalta. Eri tasoisia bungaloweja. Me yövyimme superior bungalowissa, joka oli tilava, siisti, suht uusi, ilmastointi ja oma kylpyhuone. Käsittääkseni alkeellisimmissa ei ole kaikissa omaa kylppäriä. Had Farang oli ok paikka yöpyä reppureissaajana. Huoneemme oli tosiaan siisti, mitään eläimiä ei siellä ollut. Ainoa miinus oli, ettei huoneessa ollut safety boxia. Paikan ruoka oli todella hyvää. Respan/ravintolan alueella ilmainen wi-fi.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi