Thaimaan golfkaranteeni – näin se toimii!

Thaimaa golf karanteeni
Golfkaranteenin aikana kierrokset pelataan ilman caddieta. Kuva: Mida Golf Club

Thaimaan karanteeni on nyt mahdollista tehdä golfkarateenina. Golfkaranteeni varataan etukäteen pakettina.

Pelaamaan pääsee heti ensimmäisen koronatestin jälkeen. Ensimmäinen koronatesti otetaan heti, kun kuljetus saapuu majoitukseen (tulos valmistuu 24 tunnin sisään). Yhdessä ryhmässä saa olla neljä pelaajaa. Kierroksilla pelataan ilman caddya. Kentän kioskit ovat kiinni, mutta kentälle on mahdollisuus tilata syötävää tai juomaa kentälle.

Toinen koronatesti päivien 5–7 välissä. Sen tuloksen jälkeen pääsee myös rangelle harjoittelemaan.

Viimeinen koronatesti 14 päivänä. Kun siitä on saanut negatiivisen tuloksen, karanteeni päättyy ja saa matkustaa minne päin Thaimaata tahansa.

Varaa golfkaranteenipaketti etukäteen

Golfkaranteeni on huima parannus Thaimaan koronakaranteenisääntöihin. Enää ei tarvitse vain kökkiä huoneessa. Kuva: Mida Golf Club

Suosittelemme varaamaan sen Thaimaassa asuvan golfopettaja Juha-Matti ”Juhis” Vuorisen kautta. Seuraava saapumiserä golfkaranteeniin on 16.2. eli jos siihen mielii, pitää lennon saapua maahan 16.2. Eli lähteä Suomesta 15.2.

Juhiksella on Kanchanaburin Mida Golf Clubille myynnissä kaikkiaan 79 huonetta koronakaranteenin, ja kysyntä on ollut sen verran kovaa, että jos mielii mukaan, kannattaa olla Juhikseen nopeasti yhteydessä.

Juhis laittaa tietoa uusista check-in-päivistä sitä mukaa, kun niitä varmistuu.

Golfkaranteenipaketin sisältö

Mida Golf Resortin uima-allas. Kuva: Mida Golf Club

Yhdensuuntainen lentokenttäkuljetus Bangkok–Mida Golf Club Kanchanaburi. (Karanteenin jälkeen on mahdollisuus tilata lisähinnalla kuljetus seuraavaan kohteeseen minne päin Thaimaata tahansa.)

15 Yön majoitus Mida Golf Resortissa.

3 Ateriaa per päivä (aamupala, lounas ja illallinen). Mahdollisuus tilata huonepalvelun kautta ruokaa&juomaa lisähintaan.

3000 THB resort credit, jota voi käyttää huonepalveluun, pesulapalveluihin yms

Kolme koronatestiä (ensimmäinen heti kun saavutaan majoitukseen, toinen päivien 5–7 välissä ja viimeinen päivänä 14. päivä)

30 Päivän koronavakuutus (COE:hen vaadittava). 30 Päivän jälkeen tulee asiakkaan hankkia oma vakuutus. Täältä voi lukea lisää COE:sta ja Thaimaan viisumeita korona-aikana.

Hoidamme COE:n puolestasi (COE on maahantulolupa joka tarvitaan nyt poikkeusaikoja) Apu viisumeihin (en hoida viisumeita mutta annan neuvoa)

14 Golfkierrosta sekä golfauto jokaiselle kierrokselle (etukäteen varatut tee-ajat). Mikäli tee-aikoja tarjolla niin iltapäivällä mahdollisuus pelata toinen kierros samaan hintaan sisältäen auton.

Rangen käyttö sallittu toisen negatiivisen koronatestin jälkeen (päivät 5–7)

Kuumemittari, kasvomaski, käsidesi yms.

Huoneissa WI-FI

Paikallinen sim-kortti

Suomenkieliset neuvontapalvelut koko prosessin/karanteenin ajan

Hinta 90 000 THB/henkilö/yhden hengen huoneessa. Hinta 154 000 THB/2 henkilöä/kahden hengen huoneessa (vain saman perheen jäsenille ja todistus perhesiteestä todistettava esimerkiksi vihkitodistuksella).

Hinta 136 000thb/2 henkilöä joista vain toinen pelaa/2 kahden hengen huoneessa (vain saman perheen jäsenille ja todistus perhesiteestä todistettava)

Varaukset sekä lisätietoja

Juha-Matti ”Juhis” Vuorinen Golf Professional

Thainumero: +66 92 808 6911; yhteydentotot ensisijaisesti tekstimuodossa

Suominumero: +358 44 302 6196; yhteydenotot ensisijaisesti tekstimuodossa

EMAIL: [email protected]

LINE, WhatsApp, iMessage, FaceTime, Messenger FB: GOLF Juha-Matti Vuorinen

IG: juhamattiv

Lue lisää: Kanchanaburi