Sunny Days Inn – Patongin bilettäjille

Sunny Days Inn Phuket Thaimaa
Näissä huoneissa kelpaa potea kankkusta. Kuva: Antti Helin

PÄIVITYS 2018: Tietääksemme Sunny Days on lopettanut toimintansa.

”Älä meitä ainakaan perhehotelliksi suosittele!” suomalaishotelli Sunny Days Innin omistaja Kati naurahtaa. Phuketin Patong Beachilla sijaitseva Sunny Days sijaitsee Soi San Sabailla, kivenheiton päässä saaren yöelämän keskuksesta, Bangla Roadilta.

”Kotiin löytää vaikka vähän tuiskeessakin”, omistaja lupaa. Bangla Roadille ja rannalle pääsee kävelemällä hotellista suoraan eteenpäin. Senkin Kati mainitsee, ettei hotellissa ole niin sanottua lakanamaksua.

Sijainti houkuttelee hotelliin paljon bilettäjiä, mutta myös esimerkiksi pariskuntia, jotka haluavat asua keskellä kaikkea. Esimerkiksi JungCeylon-ostoskeskus on hyvin lähellä.

”Olemme tämän kadun edullisimpia paikkoja hinta–laatusuhteeltaan”, Kati lupaa. Edullisempia huoneita löytää kyllä syrjempää, mutta silloin tuhraantuu helposti rahaa mopotaksimatkoihin.

Sunny Daysin huoneet ovat mukavat ja siistit ja baarista löytää taatusti samanhenkistä suomalaisseuraa, joten yksikseen ei tarvitse lomallaan istuskella.

Niin, ja ravintolasta saa makkaraperunoita ja muuta krapularuokaa.

Missä: Keskeisellä paikalla Patong Beachilla Bangla Roadin ja JungCeylon-ostoskeskuksen välissä. Rantaan on 10 minuutin kävely.
Mitä maksaa: Turistisesonkina 1500 bahtia, sesongin ulkopuolella 600 bahtia. Osassa huoneista on parveke. Kaikilla huoneilla on sama hinta, paitsi ikkunattomasta huoneesta saa 100 bahtia alennusta.
Yhteystiedot: Soi San Sabai.

Sunny Days Inn Kati ja Ismo Phuket Thaimaa
Majatalon omistajat Kati ja Ismo.

Lue lisää Phuketista:
Phuketin hotellit
Phuket kohdeopas

  • AVAINSANAT

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi