Pattayan ravintolat

Rantaravintola. Pattaya, Thaimaa. Kuva: PanyaStudio / Shutterstock.com

Pattayalla riittää ravintoloita gourmet-tason paikoista mukaviin pikkuravintoloihin ja edullisiin katukeittöihin. Hyviä paikkoja herkutella ovat myös Pattayan ostoskeskusten ruokamarkkinat.

Pattaya South Roadilta löytyy myöhään auki oleva yötori. Edullista katukeittiöruokaa tarjoavat esimerkiksi Kiss & Food -ravintolat, joita on useissa osoitteissa.

Pattayan parhaat ravintolat

Cafe des Amis
Miksi: Vanhassa, tunnelmallisessa huvilassa sijaitseva ravintola tarjoaa herkullista ranskalaisvaikutteista ruokaa kuten ankanrintaa ja lammasruokia. Viihtyisä sisäpiha, pieni, intiimi ravintolasali ja loistava palvelu.
Missä: Pattaya Beachin ja Jomtien Beachin välissä, Thap Phraya Soi 11, aivan kujan päässä.

Thairuokaa ja kalaravintoloita Pattayalla

Grillattuja äyriäisiä ja muita mereneläviä. Pattaya, Thaimaa. Kuva: Hipster Style Chapang / Shutterstock.com

Mum Aroi
Miksi: Poikkeus thaimaalaisten kalaravintoloiden joukossa – Mum Aroi on paitsi maukas myös tyylikäs. Tyylikkyydestä huolimatta hinnat ovat edulliset. Täällä kannattaakin käydä ainakin kerran maistamassa, millaiselta thaimaalaiset merenelävät maistuvat parhaimmillaan. Annokset 100–200 bahtia ja kokonaiset kalat 400 bahtia.
Missä: Naklua Roadin lopussa (Pattayalta nähtynä), aivan Ananya Beach Fron Condominiumin vieressä.

Pupen Seafood
Miksi: Thaimaalaisten rakastamasta kalaravintolasta saa herkullisia mereneläviä meren äärellä.
Missä: Jomtien Beach Roadin lopussa taksimatkan päässä.

Nang Nual
Miksi: Jos Walking Streetillä iskee nälkä. Keskeisestä sijainnista huolimatta kalaravintola Nang Nualin hinnat ovat kohtuulliset ja laatu hyvä.
Missä: Walking Street.

Rim Talay
Miksi: Isossa kalaravintolassa voi onkia omat katkarapunsa vesitankeista. Ja vaikkei kalastaminen kiinnostaisikaan, ravintolassa pääsee ruokailemaan rannalla. Lista on aika lailla turistien makuun suunnattu: tarjolla on esimerkiksi hummeri- ja pihviyhdistelmiä.
Missä: Centara Grand Mirage -hotellin vieressä rantakallioilla.

Surf Kitchen
Miksi: Edullinen, eläväinen ja herkullinen. ”Surffikeittiön” laadusta kertoo se, että se on kerännyt tuvan täyteen Jomtienin rantakadulla jo 20 vuoden ajan.
Missä: Jomtien Beach Roadilla, Soi 6:n kulmassa.

Pattayan eurooppalaiset ravintolat

Rantaravintolan terassi. Chonburi, Pattaya, Thaimaa. Kuva: Jack Photo / Shutterstock.com

Beefeater
Miksi: Gastropubi vastaa lihanhimoon kaupungin parhaisiin kuuluvilla pihveillä – mutta varaudu maksaan parikymmentä euroa laakista.
Missä: Pattaya Beachilla Soi Diana Inn

Akvavit
Miksi: Viikonloppuisin erinomainen buffet, johon kuuluu thaimaalaisen ruuan lisäksi syntisen kermaista Bellmanin pyttipannua, hunajassa marinoituja porsaan ribsejä, muusia, tuhteja lihapullia ja muita skandinaavisia herkkuja. A la carte listan pääruuat noin 300 bahtia.
Missä: Jomtien Beach Roadilla, Soi 3:n kohdalla.

Klein Heidelberg
Miksi: Suuntaa tänne, jos tekee mieli huolella tehtyä länsimaista kotiruokaa. Saksalaisravintola tarjoilee meheviä makkaroita ja herkullisia paistettuja perunoita sipulin ja pekonin kera.
Missä: Soi Wong Amart eli Naklua Soi 18.

 

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi