Pattayan baarit ja klubit

Walking Street on sivukujineen Pattayan yöelämän keskus. Kuva: Asiastock / Shutterstock.com

Pattayan suosituin nähtävyys ja illanviettopaikka on Walking Street, Thaimaan versio Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueesta, neonvalojen koristama katu, jota reunustavat gogo-klubit, ravintolat ja jäätelöbaarit. Katua käyvät ihmettelemässä niin poikamiehet kuin kiinalaiset mummoseurueetkin. Katu herää eloon iltaisin.

Walking Street

Tyttöbaareja Pattayan Walking Streetillä. Kuva: Alexander Mazurkevich / Shutterstock.com

Walking Streetin Gogo-klubien joukossa on paljon paikkoja, kuten Fahrenheit, jossa tytöt tanssivat vähissä vaatteissa ja välillä kokonaan ilman vaatteita, mutta show’t ovat Pattayan mittapuulla varsin viattomia. Sitten on paikkoja kuten Iron, jossa tanssitaan akrobaattisesti tankojen ja ketjujen varassa ja peseydytään suihkun alla hieman turhankin julkisesti.

Lisäksi on Baby Dolls a Go-Gon tapaisia todella härskejä ja monen mielestä luotaantyöntäviäkin paikkoja, joissa harrastetaan intiimipaikoilla jääpala-ammuntaa, nuolemista ja tupakanpolttoa. Moulin Rougessa länsimaalaiset naiset strippaavat aasialaiselle yleisölle.

Joukkoon mahtuu myös tavallisia rokkibaareja, joissa esiintyy vähäasuisten tyttöjen sijaan pitkätukkaisia miehiä.

Gogo-klubeille ei ole pääsymaksua ja juomat ovat kohtuuhintaisia, jopa edullisia, jos on happy hour.

Pattayan klubit

Walking Streetiltä löytyy useita yökerhoja, jotka täyttyvät loppuillasta. Nimensä mukaisesti Insomnia on auki aamuun asti. Mixx on iso ja tyylikäs kompleksi, jossa on monenlaista musiikkia ja paljon venäläisiä turisteja juhlimassa.

Tyttöbaarien lisäksi Pattayalla on myös paljon poikabaareja, jotka ovat keskittyneet Boyztowniin ja Sunee Plazalle.

Pattayan Suomi-baarit

Smiler’s Bar

Miksi: Baari pitää huolen, ettei loma Pattayalla venähdä pelkäksi juopotteluksi. Smiler’s Bar järjestää monenlaista päiväohjelmaa keilaamisesta ja golfista veneretkiin. Keittiöstä saa tuhtia aamiaista, pihvejä ja loppuyöstä vaikka annoksen makkaraperunoita. Baarin yhteydessä toimii majatalo.

Missä: Pattaya Beach Road Soi 8

Lassin baari

Miksi: Yksi Pattayan pisimpään toimineista Suomi-baareista. Baarissa tarjoillaan juomien ja yleisen älämölön lisäksi makkaraa, hernekeittoa ja muita suomalaisruokia.

Missä: Walking Streetin sivukadulla Soi Diamondilla.

Karjala Bar

Miksi: Suosittu Suomi-baari on hyvä paikka seurata urheilua – myös jääkiekon SM-liigaa näytetään.

Missä: Soi Buakhao

Katso hotellitarjoukset Walking Streetin vieressä oleville hotelleille

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi