Ko Lipe – hotellit ja majoitus

Ko Lipe, Thaimaa. Kuva: Annop Itsarayoungyuen / Shutterstock.com

Ko Lipen suosituin ranta on hämäävästi nimetty Thaimaan vilkkaan ja vähän pahamaineisenkin rantakohteen mukaan. Ko Lipen Pattaya Beachilla tunnelma on kuitenkin rento ja leppoisa. Toiseksi suosituin ranta on Sunrise Beach pienen saaren toisella puolen. Suurin osa majoituksesta on Lipellä aivan rannalla. Jos rannalla on täyttä, kannattaa kierrellä kysymässä huonetta Walking Streetin varrella olevista majataloista.

Asuminen on hieman kalliimpaa kuin monella muulla saarella, sillä Lipe sijaitsee kaukana avomerellä, ja sähkö joudutaan tuottamaan bensakäyttöisillä aggregaateilla.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Serendipity €€€€

Miksi: Saaren romanttisin majatalo sijaitsee rantakallioilla omassa rauhassaan. Tilavien bungalowien muhkeista sängyistä avautuvat hienot merinäkymät.

Missä: Sunrise Beachin eteläpäässä. Varaa hotelli.

Idyllic Concept €€€€

Miksi: Kunnianhimoinen designhotelli on yllättävä näky paratiisisaaren bambu- ja puumajojen keskellä. Tyylikkäät, modernit huoneet ja uima-allas.

Missä: Sunrise Beach. Varaa hotelli.

Anda Resort €€€€

Miksi: Tummasta puusta tehtyjä romanttisia luksusmökkejä tyylikkäillä lekottelusohvilla. Uima-allasta ei ole, mutta meri avautuu suoraan terassilta.

Missä: Sunrise Beach. Varaa hotelli.

Sita Beach Resort €€€€

Miksi: Saaren suurimmassa resortissa on uima-allas ja lasten leikkipaikka. Thaimaan prinsessakin on asunut täällä saarella vieraillessaan.

Missä: Pattaya Beachin länsipäässä. Varaa hotelli.

Green View Beach Resort

Miksi: Kauniissa bambumökeissä on erinomaiset kylpyhuoneet – eli täällä voi bambumökkiromantiikasta nauttia hieman hienohelmaisempikin matkaaja. Ja mikä parasta, Greenview suhtautuu tosissaan ekomatkailuun: majatalo kierrättää roskansa ja puhdistaa likavetensä antiseptisissä tankeissa. Näin pitäisi pienellä paratiisisaarella muidenkin toimia.

Missä: Pattaya Beach. Varaa hotelli.

Koh Lipen hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi